Η Πεντέλη έχει το... beach bar της

Η «Καραβαϊκή» είναι ένα καινούργιο εξωτικό μεζεδοπωλείο που μοιάζει με τις καντίνες που θα έβρισκες σε κάποια αμμουδιά.

Η Πεντέλη έχει το... beach bar της

Αυτό το –ας το πούμε έτσι– εξωτικό μεζεδοπωλείο, το οποίο μοιάζει με τις καντίνες που θα έβρισκες σε κάποια αμμουδιά, δεν έχει πολύ καιρό που ξεφύτρωσε πολύ κοντά στην Πλατεία Νέας Πεντέλης. Χαλαρή­, νεανική, με φερφορζέ και καρέκλες που θυμίζουν παλιό σινεμά­ στην αυλή της, ταξιδιάρικη διάθεση τόσο στους μεζέδες (από θράψαλο στιφάδο μέχρι μύδια αχνιστά με γάλα καρύδας και κάππαρη κι από πεϊνιρλί με παλαιωμένο κασέρι μέχρι πικάντικα φαλάφελ με τζατζίκι χωρίς σκόρδο) όσο και στην κονσόλα, που παίζει από κουβανέζικα μέχρι ελληνικές swing διασκευές, η «Καραβαϊκή» στόχο έχει να σε βάλει σε καλοκαιρινό state of mind. Καλαμωτές, φύλλα από φοίνικες, τσίπουρα ή ρακές και λίγη έξτρα ανεμελιά δεν ακούγονται καθόλου κακός συνδυασμός. Ήδη γεμίζει σε καθημερινή βάση. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

25ης Μαρτίου 3, Νέα ­Πεντέλη, 2106096165.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.