Οι καλοκαιρινές βόλτες στα νότια κλείνουν ιδανικά στην πιο ζωντανή πιάτσα της Γλυφάδας, στο νεότερο «αδερφάκι» της δημοφιλούς οικογένειας εστιατορίων που αγαπά τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά. Στον αεράτο, νεανικό χώρο με τα θετικά vibes και σήμα κατατεθέν το μπαρ με τα διακοσμητικά πλακάκια, οι παρέες πιάνουν τραπέζι για μερακλίδικους μεζέδες που έρχονται παραδοσιακά με το δίσκο (γαύρος μαρινάτος, τυροκαυτερή, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, πικάντικες πιπερίτσες με φέτα και κατίκι κ.ά.).
Η συνέχεια περιλαμβάνει απαραίτητα ψιλό ψαράκι (ανάλογα με την εποχή, τον καιρό και το φεγγάρι), σαρδέλες, κουτσομούρες, μπαρμπουνάκια που τσιτσιρίζουν στο τηγάνι κι έρχονται στο πιάτο όσο πρέπει στεγνά και τραγανά, ευωδιάζοντας θάλασσα. Από τα νέα πιάτα μη χάσετε το πουγκί με ψητά κολοκυθάκια γεμιστό με πλιγουροσαλάτα, φρέσκα λαχανικά και δυόσμο, τα στριφτάδια με χταπόδι, ντοματίνια, πιπεριά Φλωρίνης και κρεμμύδι τουρσί και το γαύρο στο φούρνο γεμιστό με τσιγαριαστή αλμύρα σβησμένη με λεμόνι. Πάνω από 50 ετικέτες σε ούζο και τσίπουρο συμπληρώνουν την ασυναγώνιστη πρόταση με την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής. Μαζί με τα μαγαζιά της Σαρωνίδας και του Λαυρίου, η «Ψαρού» αναδεικνύεται σε δυνατό πρωταγωνιστή του φετινού καλοκαιριού.