Γλυφάδα στον αφρό

Οι καλοκαιρινές βόλτες στα νότια κλείνουν ιδανικά στο νεότερο «αδερφάκι» μιας δημοφιλούς οικογένειας εστιατορίων που αγαπά τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά.

Γλυφάδα στον αφρό

Οι καλοκαιρινές βόλτες στα νότια κλείνουν ιδανικά στην πιο ζωντανή πιάτσα της Γλυφάδας, στο νεότερο «αδερφάκι» της δημοφιλούς οικογένειας εστιατορίων που αγαπά τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά. Στον αεράτο, νεανικό χώρο με τα θετικά vibes και σήμα κατατεθέν το μπαρ με τα διακοσμητικά πλακάκια, οι παρέες πιάνουν τραπέζι για μερακλίδικους μεζέδες που έρχονται παραδοσιακά με το δίσκο (γαύρος μαρινάτος, τυροκαυτερή, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, πικάντικες πιπερίτσες με φέτα και κατίκι κ.ά.).

Γλυφάδα στον αφρό - εικόνα 1

Η συνέχεια περιλαμβάνει απαραίτητα ψιλό ψαράκι (ανάλογα με την εποχή, τον καιρό και το φεγγάρι), σαρδέλες, κουτσομούρες, μπαρμπουνάκια που τσιτσιρίζουν στο τηγάνι κι έρχονται στο πιάτο όσο πρέπει στεγνά και τραγανά, ευωδιάζοντας θάλασσα. Από τα νέα πιάτα μη χάσετε το πουγκί με ψητά κολοκυθάκια γεμιστό με πλιγουροσαλάτα, φρέσκα λαχανικά και δυόσμο, τα στριφτάδια με χταπόδι, ντοματίνια, πιπεριά Φλωρίνης και κρεμμύδι τουρσί και το γαύρο στο φούρνο γεμιστό με τσιγαριαστή αλμύρα σβησμένη με λεμόνι. Πάνω από 50 ετικέτες σε ούζο και τσίπουρο συμπληρώνουν την ασυναγώνιστη πρόταση με την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής. Μαζί με τα μαγαζιά της Σαρωνίδας και του Λαυρίου, η «Ψαρού» αναδεικνύεται σε δυνατό πρωταγωνιστή του φετινού καλοκαιριού.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαρού

Πλατεία Κανάρη, λιμάνι Λαυρίου
  • Εστιατόρια

Ψαρού

Δούσμανη 10 & Λαζαράκη 14, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.