Το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη στον κόλπο Ζώσκα είναι από τους πιο γοητευτικούς new comers του φετινού καλοκαιριού.
Ανήσυχα πνεύματα ο Γιάγκος και Θοδωρής Αγιοστρατίτης του «The Margi», αυτό το καλοκαίρι πλουτίζουν το γευστικό τους πορτφόλιο προσθέτοντας στο team του ατμοσφαιρικό «Malabar», του χρυσοσκουφάτου «Patio» εντός του ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης και της Margi Farm στα Καλύβια Θορικού, ένα καινούργιο concept στιλάτου beach life. Την κουζίνα του διακοσμημένου σε πολύ όμορφους boho chic τόνους «Krabo», το οποίο μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Κόλπο Ζώσκα, στήνοντας τραπέζια (και ξαπλώστρες) πάνω στην άμμο, υπογράφει ο βραβευμένος executive chef του «Τhe Margi» Παναγιώτης Γιακαλής. Στην κουζίνα βρίσκεται ο Δημήτρης Γουβιανάκης.
Όντας και «Krabo» και στο Καβούρι, δεν είναι διόλου περίεργο που το ομώνυμο μαλακόστρακο δίνει το «παρών» στο μενού (βλ. καβούρι μαρινάτο με ψητό καλαμπόκι και μπρικ ή κριθαρότο με φρέσκια ψίχα καβουριού), όπου θα συναντήσετε επίσης χταπόδι με μους από αβοκάντο και λάιμ, καρπάτσιο σολομού με wasabi και yuzu dressing, καραβιδομακαρονάδα, και αρκετό BBQ: μπριζόλα από μαύρο χοίρο, spare ribs με γλυκοπικάντικη σάλτσα, rib eye, Tomahawk, ψητό αστακό… Η λίστα κρασιών τα συνοδεύει με ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ενώ και το cocktail bar έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.
Κόλπος Ζώσκα, Kαβούρι, 2108963309.