«Κrabo»: εντυπωσιακή άφιξη στο Καβούρι

Το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη στον κόλπο Ζώσκα είναι από τους πιο γοητευτικούς new comers του φετινού καλοκαιριού.

«Κrabo»: εντυπωσιακή άφιξη στο Καβούρι

Το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη στον κόλπο Ζώσκα είναι από τους πιο γοητευτικούς new comers του φετινού καλοκαιριού.

«Κrabo»: εντυπωσιακή άφιξη στο Καβούρι - εικόνα 1

Ανήσυχα πνεύματα ο Γιάγκος και Θοδωρής Αγιοστρατίτης του «The Margi», αυτό το καλοκαίρι πλουτίζουν το γευστικό τους πορτφόλιο προσθέτοντας στο team του ατμοσφαιρικό «Malabar», του χρυσοσκουφάτου «Patio» εντός του ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης και της Margi Farm στα Καλύβια Θορικού, ένα καινούργιο concept στιλάτου beach life. Την κουζίνα του διακοσμημένου σε πολύ όμορφους boho chic τόνους «Krabo», το οποίο μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Κόλπο Ζώσκα, στήνοντας τραπέζια (και ξαπλώστρες) πάνω στην άμμο, υπογράφει ο βραβευμένος executive chef του «Τhe Margi» Παναγιώτης Γιακαλής. Στην κουζίνα βρίσκεται ο Δημήτρης Γουβιανάκης.

Όντας και «Krabo» και στο Καβούρι, δεν είναι διόλου περίεργο που το ομώνυμο μαλακόστρακο δίνει το «παρών» στο μενού (βλ. καβούρι μαρινάτο με ψητό καλαμπόκι και μπρικ ή κριθαρότο με φρέσκια ψίχα καβουριού), όπου θα συναντήσετε επίσης χταπόδι με μους από αβοκάντο και λάιμ, καρπάτσιο σολομού με wasabi και yuzu dressing, καραβιδομακαρονάδα, και αρκετό BBQ: μπριζόλα από μαύρο χοίρο, spare ribs με γλυκοπικάντικη σάλτσα, rib eye, Tomahawk, ψητό αστακό… Η λίστα κρασιών τα συνοδεύει με ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ενώ και το cocktail bar έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Κόλπος Ζώσκα, Kαβούρι, 2108963309.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.