Έχοντας ήδη κλείσει τέσσερα χρόνια λειτουργίας στο Χαλάνδρι, το «Chefi the Restaurant» αλλάζει το γευστικό του προφίλ. Στο πάντα κομψό εστιατόριο με τον καταπράσινο κήπο που μοσχοβολάει νυχτολούλουδο, η ομάδα κάνει στροφή προς το grill: στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye και φιλέτα, με τις απαραίτητες συνοδευτικές σάλτσες και τραγανές τηγανητές πατάτες με… απεριόριστο refill. Μαζί τους, στο κρεατοπυρηνικό, προσιτό αυτό σενάριο που κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, θα βρείτε και κάποια πιάτα που έχουν κάνει μεγάλο σουξέ αντανακλώντας τη δημιουργική fusion πλευρά της κουζίνας, όπως το πλούσιο ριζότο-χωριάτικη σαλάτα ή πιο εξωτικός ο σολομός με σος μάνγκο-σόγιας, ενώ σταθερά στη θέση τους παραμένουν και γλυκά όπως η lemon pie με μπισκότo Οreo και αφράτη μαρέγκα ή το μιλφέιγ με κρέμα πορτοκάλι και φρούτα του δάσους.
Το «Chefi» το νέο του γευστικό concept το ψήνει στο... grill
Στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye...