Το «Chefi» το νέο του γευστικό concept το ψήνει στο... grill

Στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye...

Το «Chefi» το νέο του γευστικό concept το ψήνει στο... grill

Έχοντας ήδη κλείσει τέσσερα χρόνια λειτουργίας στο Χαλάνδρι, το «Chefi the Restaurant» αλλάζει το γευστικό του προφίλ. Στο πάντα κομψό εστιατόριο με τον καταπράσινο κήπο που μοσχοβολάει νυχτολούλουδο, η ομάδα κάνει στροφή προς το grill: στο καινούργιο μενού πρωταγωνιστούν κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπέργκερ, spare ribs, χοιρινές μπριζόλες και μοσχαρίσιες γάλακτος, rib eye και φιλέτα, με τις απαραίτητες συνοδευτικές σάλτσες και τραγανές τηγανητές πατάτες με… απεριόριστο refill. Μαζί τους, στο κρεατοπυρηνικό, προσιτό αυτό σενάριο που κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, θα βρείτε και κάποια πιάτα που έχουν κάνει μεγάλο σουξέ αντανακλώντας τη δημιουργική fusion πλευρά της κουζίνας, όπως το πλούσιο ριζότο-χωριάτικη σαλάτα ή πιο εξωτικός ο σολομός με σος μάνγκο-σόγιας, ενώ σταθερά στη θέση τους παραμένουν και γλυκά όπως η lemon pie με μπισκότo Οreo και αφράτη μαρέγκα ή το μιλφέιγ με κρέμα πορτοκάλι και φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.