Στα Μελίσσια για θαλασσινά

Μια καινούργια μοντέρνα ταβέρνα ντυμμένη στα μπλε και στα λευκά άνοιξε πανιά πάνω στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Στα Μελίσσια για θαλασσινά

Ευρύχωρη, διακοσμημένη σε λευκό και μπλε με σχοινιά, καθρέφτες που μοιάζουν με φινιστρίνια και γαλάζιους σωλήνες να δημιουργούν γραμμικά μοτίβα στους τοίχους, η «Πορφύρα», που άνοιξε πρόσφατα στα Μελίσσια, έχει αρκετά διαφορετικό στιλ από το πιο παραδοσιακών τόνων αδελφό «Κοράλλι», το οποίο φτάνει πια τα δεκατρία χρόνια ιστορίας στη Νέα Ερυθραία. Μεσημέρι-βράδυ στην καινούργια μοντέρνα ταβέρνα της Λεωφόρου Δημοκρατίας θα βρείτε πορφύρες, κυδώνια, γυαλιστερές και αχινούς, μύδια σαγανάκι, μάγουλα ράσας λεμονάτα, τηγανητά καβουράκια, αθερίνα και γαλέο και ακόμη πολλές ιδέες για ουζο-μεζεδολόγημα, ενώ δεν λείπουν και οι θαλασσινές μακαρονάδες, καθώς επίσης και το ψάρι ημέρας. Εκτός από τον εσωτερικό χώρο θα τα δοκιμάσετε και στα τραπέζια που στρώνουν στην πρασιά, μπροστά στο μαγαζί. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις τα δοκιμάσουμε.

Λεωφ. Δημοκρατίας 29 & 25ης Μαρτίου, Μελίσσια, 2108100042.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.