Στο «Bios» για κεφτεδάκια

Το νέο γευστικό pop-up project του πολυχώρου της Πειραιώς είναι μια παραδοσιακή, παραδοσιακότατη ταβέρνα.

Στο «Bios» για κεφτεδάκια

Το νέο pop-up project του πολυχώρου της Πειραιώς είναι μια παραδοσιακή, παραδοσιακότατη ταβέρνα. Στην ανοικτή κουζίνα θα δείτε την Γωγώ Δελογιάννη –η οποία μαζί με τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου παρουσίασε και το «Beef», το προηγούμενο γευστικό σενάριο με το κρέας στο επίκεντρο– σε σόλο… περφόρμανς αυτή τη φορά, και στο μενού, που θα σερβίρεται για όλο το καλοκαίρι στην αστική τραπεζαρία του «Bios.Home Kitchen», ακριβώς πάνω από το μπαρ «Τesla» και ακριβώς κάτω από την ταράτσα, θα σας περιμένουν κεφτεδάκια, πατάτες, σιγοψημένο χοιρινό μπούτι με τραγανή πετσούλα κι άλλα πολλά, στα οποία θα προστίθενται και πιάτα ημέρας, ανάλογα με το τι βρίσκουν στη λαϊκή. «Χωρίς νεοπροσθήκες και μοντερνιές», όπως λέει η ίδια η Γωγώ, που παράτησε τη δικηγορία για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη, η ταβέρνα του κοσμικού κέντρου Μπάιος ήδη λειτουργεί από Τετάρτη έως Παρασκευή από τις 7 έως τη 1 π.μ. και τα σαββατοκύριακά 1 μ.μ.-1 π.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια