Στο «Bios» για κεφτεδάκια

Το νέο γευστικό pop-up project του πολυχώρου της Πειραιώς είναι μια παραδοσιακή, παραδοσιακότατη ταβέρνα.

Στο «Bios» για κεφτεδάκια

Το νέο pop-up project του πολυχώρου της Πειραιώς είναι μια παραδοσιακή, παραδοσιακότατη ταβέρνα. Στην ανοικτή κουζίνα θα δείτε την Γωγώ Δελογιάννη –η οποία μαζί με τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου παρουσίασε και το «Beef», το προηγούμενο γευστικό σενάριο με το κρέας στο επίκεντρο– σε σόλο… περφόρμανς αυτή τη φορά, και στο μενού, που θα σερβίρεται για όλο το καλοκαίρι στην αστική τραπεζαρία του «Bios.Home Kitchen», ακριβώς πάνω από το μπαρ «Τesla» και ακριβώς κάτω από την ταράτσα, θα σας περιμένουν κεφτεδάκια, πατάτες, σιγοψημένο χοιρινό μπούτι με τραγανή πετσούλα κι άλλα πολλά, στα οποία θα προστίθενται και πιάτα ημέρας, ανάλογα με το τι βρίσκουν στη λαϊκή. «Χωρίς νεοπροσθήκες και μοντερνιές», όπως λέει η ίδια η Γωγώ, που παράτησε τη δικηγορία για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη, η ταβέρνα του κοσμικού κέντρου Μπάιος ήδη λειτουργεί από Τετάρτη έως Παρασκευή από τις 7 έως τη 1 π.μ. και τα σαββατοκύριακά 1 μ.μ.-1 π.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.