Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

«MYTHOS BY DIVANI»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Δωδεκανησιακή κακαβιά και ασιατικά dumplings με θαλασσινά, θαλασσινά ριζότι και ζυμαρικά και μυλοκόπι σοτέ με κρέμα κουνουπιδιού παρά θίν’ αλός, σε ένα πολύ γοητευτικό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας απέναντι από το ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace & Thalassο»: το εστιατόριο «Mythos by Divani» απλώνει για άλλη μια χρονιά τα τραπέζια του στην προβλήτα ούτως ώστε να τρως σε ατμόσφαιρα ευχάριστης πολυτέλειας, με το κυματάκι να σκάει μυοχαλαρωτικά δίπλα σου. Εκεί, στο team της κουζίνας, κι ο Σάββας Ληχανίδης, που έφτασε μέχρι την τελική τετράδα του φετινού Masterchef.

«Μalabar» & «Patio»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 2

Σε ρυθμό καλοκαιριού και το κοσμοπολίτικο «The Margi». Το μεν «Malabar», το επίσημο opening party του οποίου είναι αυτή την Πέμπτη 24/5, έχει πιάσει το γνωστό ζηλευτό πόστο πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές αποκαλύπτοντας τη θερινή όψη της κουζίνας του. Το δε «Patio», βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο για τις επιδόσεις του, έχει επιστρέψει στην εσωτερική, βαμμένη στα χρώματα της τερακότας αυλή, με τον Παναγιώτη Γιακαλή να προτείνει και φέτος δύο διαφορετικά menu degustation, το ένα ελληνότροπο με πιάτα που τείνουν να γίνουν classics –όπως η μους αχινού και ο μπακαλιάρος με αβγολέμονο μάραθου– και το άλλο μεσογειακών αποχρώσεων, με καινούργιες εμπνεύσεις του σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.