Μεγάλη wine list με εκλεκτές ετικέτες, μια γερή συλλογή ιδιαίτερων ιταλικών τυριών και αλλαντικών και ένα ανάλαφρο μενού με στοιχεία από όλη τη Μεσόγειο σε ένα χώρο με σοφιστικέ, arty διάθεση.
Προτού καν δεις το walk-in cellar με τις 300 και πλέον ετικέτες από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα, η arty διάθεση του διεπίπεδου χώρου με την οθόνη, όπου προβάλλονται παλιές ταινίες με θρυλικούς αστέρες του Χόλιγουντ, σε έχει βάλει στη λογική της σοφιστικέ γαστροοινικής εμπειρίας που ακολουθεί. Το «Vinarte», έργο της Ειρήνης και του Αντώνη Σολωμού, βρίσκεται σε ένα μικρό δρομάκι της Γλυφάδας και δηλώνει την αγάπη του για τη γείτονα –κυρίως για τον ιταλικό Βορρά– μέσα από μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή τυριών και αλλαντικών που έχει ανακαλύψει η Ειρήνη στα ταξίδια της στη Βερόνα, όπως το τυρί παλαιωμένο σε στέμφυλα από Barolo, το παλαιωμένο Monte Veronese καθώς και το σαλάμι αγριόχοιρου.
Το καινούργιο μενού του εστιατορίου επιμελείται ο νέος σεφ Terens Hoxha, ο οποίος ετοιμάζει πιάτα που ενσωματώνουν γευστικά στοιχεία από όλη τη Μεσόγειο. Το «σπαγκέτι» από μαριναρισμένο κολοκυθάκι με ποπκόρν γαρίδας, σιρόπι λαδολέμονο και δυόσμο έχει ανοιξιάτικη φρεσκάδα. Οι χειροποίητες μαύρες ταλιατέλες με τόνο, κάππαρη, μαύρη ελιά και ντομάτα είναι μια πρόταση με σιτσιλιάνικη σφραγίδα και δυνατή νοστιμιά. Η ναπολιτάνικη πίτσα carbonara (η ζύμη ζυμώνεται με ιταλικό αλεύρι) παίρνει πόντους από το ορεκτικό topping με μοτσαρέλα, κρέμα πεκορίνο, παρμεζάνα, αβγό και guanciale, ενώ το πλούσιο ραγού από μοσχάρι ταιριάζει με τη βελούδινη πολέντα.
Πολύ όμορφο και το wine bar στο επάνω επίπεδο του εστιατορίου, όπου σερβίρονται πάνω από 45 ετικέτες κρασιών με το ποτήρι. Η wine list ανανεώνεται κάθε μήνα με ιταλικά κρασιά, κάποια από τα οποία εισάγονται από την Tenuta Sant’Antonio, ενώ κάθε Πέμπτη διοργανώνονται βραδιές γευστικών δοκιμών αλλά και παρουσιάσεις κρασιών από τους παραγωγούς τους συνοδεία ζωντανής μουσικής.