Σε νέο, επιτελικό ρόλο στον όμιλο Τραστέλη ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γάλλος σεφ.
Στα έξι χρόνια που βρισκόταν στην κουζίνα της «Σπονδής» ο Arnaud Bignon χάρισε στους Αθηναίους λάτρεις του καλού φαγητού πολύ δυνατά πιάτα για τη γαστρονομική αρχειοθήκη τους. Τώρα ο Γάλλος σεφ επί των ημερών του οποίου το εστιατόριο του Παγκρατίου πρωτοπήρε το δεύτερό του αστέρι Michelin, αλλά και αλλεπάλληλους Χρυσούς Σκούφους συνεργάζεται και πάλι με τον Απόστολο Τραστέλη. Ο Άγγελος Λάντος, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του executive chef όταν ο Βignon πήρε μεταγραφή στο λονδρέζικο «The Greenhouse» (αποσπώντας και εκεί δύο αστέρια), παραμένει πάντα επικεφαλής της κουζίνας του της «Σπονδής», ενώ αναγνωρισμένος Γάλλος σεφ αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση του ομίλου Τραστέλη, με στόχο την εξέλιξη και την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων των εστιατορίων που έχει κάτω από την «ομπρέλα» του.