Το παν σε ένα μπιστρό είναι η ζωηρή ατμόσφαιρα από τη διάθεση των επισκεπτών και το «Queen Bee» έχει καταφέρει να την αποκτήσει μέσα σε λίγες ημέρες λειτουργίας στην κολωνακιώτικη γωνιά όπου βρισκόταν το «Παπλού». Στον ανάλαφρο, ρουστίκ χώρο του με τα απαλά χρώματα και τη βιτρίνα με τα ψωμιά, τα κρουασάν και τα cinnamon rolls, μπροστά από μια ανοιχτή κουζίνα Marrone, το «Queen Bee» παντρεύει γαλλική τεχνογνωσία, νεοϋορκέζικο fusion γευστικό κοσμοπολιτισμό και ντόπια εποχικότητα (τα ως επί το πλείστον βιολογικά προϊόντα προέρχονται από παραπλήσιες λαϊκές αγορές και παραγωγούς σε ακτίνα το πολύ 100 χλμ.), για να σερβίρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό με healthy χαρακτήρα.
Η βάση για όλα αυτά είναι η λογική ενός artisanal αρτοποιείου, που έχει αναλάβει ο Kamel Saci, ένας σούπερ σταρ Γάλλος αρτοποιός με συνεργασίες με τους Pierre Gagnaire και Joel Robuchon. Οι επτά τύποι ψωμιού από βιολογικά γαλλικά άλευρα χρησιμοποιούνται στα καλαθάκια του πρωινού, σε avocado toasts και σάντουιτς όπως εκείνα με in-house καπνισμένο σολομό ή roast beef. Ο Sal Lamboglia, σεφ στη νεοϋορκέζικη τρατορία «Bar Primi», επιμελείται το brunch και προτείνει από αβγά Benedict και φριτάτες μέχρι τα πιο αφράτα pancakes που έχουμε δοκιμάσει στην πόλη (μόνο με μέλι και καβουρδισμένα καρύδια) αλλά και σαλάτα kale με ξινόμηλα και ξηρούς καρπούς.
Π. Ιωακείμ 45, Κολωνάκι, 2107209933.