Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.
Το «BlueFish» του σεφ Γιώργου Οικονομίδη, το οποίο έκανε ήδη επιτυχημένη καριέρα στη Νάουσα της Πάρου προτού ανοίξει σε ένα πραγματικά προνομιακό πόστο στη Βουλιαγμένη, μόλις απέκτησε μια δεύτερη αθηναϊκή έδρα στην Πλάκα. Στα νότια τετ-α-τετ με το γαλάζιο, στο κέντρο με την αρχαία αγορά: το εστιατόριο της οδού Καλογριώνη, σ’ ένα μοντέρνο σκηνικό με νησιώτικες αναφορές και χαρακτηριστικό στοιχείο την λευκοβαμμένη πέτρα, η ανοιχτή κουζίνα –που έχει κι εκείνη την robata της– κρατά το ίδιο μαγειρικό στιλ, όπερ σημαίνει μια σειρά από θαλασσο-εμπνευσμένα πιάτα με μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία. Ανάμεσά τους λαβράκι μαριναρισμένο σε τζίντζερ, χυμό λεμονιού και μαγιονέζα με πιπεριές jalapeños, μπακαλιάρος tempura με αγιολί παντζαριού, τσιπούρα φρικασέ με σπανάκι, μαρούλι και αβγολέμονο, αλλά και μια tuna Bolognese που έκανε το ντεμπούτο της αυτές τις ημέρες κι έχουμε σκοπό να τη δοκιμάσουμε άμεσα.