Μια πιο γαστρονομική πλευρά του «Mayor» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι κλείσουν τραπέζι στον all day χώρο του Κολωνακίου την Πέμπτη 15/2. Ο σύμβουλος σεφ του εστιατορίου Γιώργος Στυλιανουδάκης έχει ετοιμάσει ένα μενού με απόλυτη πρωταγωνίστρια τη μαύρη τρούφα. Τέσσερα διαφορετικά είδη του ευγενούς μανιταριού (brumale, melanosporum, uncinatum και mesentericum από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα) κεντούν το ιδιότυπο άρωμά τους σε σπαράγγια σχάρας με αβγό ποσέ, σε φουαγκρά σοτέ με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σε σιγοψημένο λαβράκι και σε αρνί με βασιλομανίταρα και αγκινάρες. Όσο για το επιδόρπιο, είναι τάρτα μήλου με μέλι μαύρης τρούφας και παγωτό βανίλια. Το κόστος του δείπνου είναι € 80 ανά άτομο μαζί με wine pairing.
Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»
Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ένα ειδικό high end μενού ποτισμένο με το άρωμα του ευγενούς μανιταριού.