«WooWoo»: Το νέο ασιατικό bar-restaurant σε 3 στοπ καρέ

Τίγρεις, λεοπαρδάλεις, «γεωμετρικά» δέντρα και διάθεση για πάρτι στο καινούργιο «τέκνο» του Γιάννη Μωράκη και του Τάκη Διδασκάλου.

«WooWoo»: Το νέο ασιατικό bar-restaurant σε 3 στοπ καρέ

Τίγρεις, λεοπαρδάλεις, «γεωμετρικά» δέντρα, πολυασιατικό φαγητό, κοκτέιλ και διάθεση για πάρτι στο καινούργιο «τέκνο» του Γιάννη Μωράκη και του Τάκη Διδασκάλου στο Κολωνάκι.

«WooWoo»: Το νέο ασιατικό bar-restaurant σε 3 στοπ καρέ - εικόνα 1

WELCOME TO THE JUNGLE
«WooWoo» σημαίνει, μεταξύ άλλων, «αλλούτερο», «μεταφυσικό» – και όντως στο καινούργιο μπαρ κι εστιατόριο του Γιάννη Μωράκη και του Τάκη Διδασκάλου η πόρτα στην Πατριάρχου Ιωακείμ είναι... portal. Την ώρα που ανεβαίνεις τη σκάλα με τους καθρέφτες σε κρυφοκοιτάζουν (ζωγραφιστές) τίγρεις. Glam safari το look, κάνει κρεσέντο στα ενδότερα, όπου βρίσκεσαι δίπλα στις πορτοκαλί φυλλωσιές ενός σφενδάμου, τριγυρισμένος από γεωμετρικές συστοιχίες ξύλινων δέντρων, έχοντας πάνω από το κεφάλι σου αλλού ένα πυκνό δάσος από μπαμπού και αλλού ναΐφ λεοπαρδάλεις. Εκεί, στο χώρο του πρώην «Cabaret», στο Κολωνάκι, η μαξιμαλιστική σκηνογραφία του Γιώργου Παντελούκα έχει μια δόση άγριας φύσης.

«WooWoo»: Το νέο ασιατικό bar-restaurant σε 3 στοπ καρέ - εικόνα 2

MINI TRIP ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ
Dumplings ατμού (με λαχανικά, με γαρίδα-χοιρινό και με γαρίδα-μπαμπού) που καταφθάνουν στο καλαθάκι τους, μια παρτίδα bao buns με χοιρινή πανσέτα... Είναι εύκολο να κάνεις πολιτισμική διάγνωση στο μενού που επιμελείται ο σεφ Σταμάτης Σκριάπας μιξάροντας συνταγές από την Ταϊλάνδη, την Κίνα, την Ιαπωνία και την Κορέα. Χαλαρά και easy going, τα πιάτα μπορούν να λειτουργήσουν και αυτόνομα, μπορούν όμως άνετα να μπουν και στη σέντρα – στο fun πνεύμα του εστιατορίου. Η κουζίνα βρίσκει ακόμη τα πατήματά της, ξεχωρίζω όμως την καυτερούτσικη ταϊλανδέζικη σούπα Tom Yam, το σεβίτσε με γαρίδες, αστακό και μάνγκο αλλά και τα ζουμερά Korean styled αρνίσια παϊδάκια.

«WooWoo»: Το νέο ασιατικό bar-restaurant σε 3 στοπ καρέ - εικόνα 3

MIC & MATCH
Δροσερό κι ευκολόπιοτο, το Green Gingy, με τζιν Tanqueray αρωματισμένο με λέμονγκρας, λικέρ αχλαδιού, πράσινη Chartreuse, φρέσκο λεμόνι και αγγουράκι, είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσει τα ασιατικά πιάτα, ωστόσο αρκετά από τα κοκτέιλ, με την υπογραφή του Σπύρου Κερκύρα και της Bar Solutions, κοντράρουν συχνά τα καυτερά στοιχεία της κουζίνας με γλυκούς τόνους. Εκεί γύρω στις 11 και κάτι, με το χαρούμενο crowd στο κεντρικό μπαρ να έχει πυκνώσει, ο πολύ εκφραστικός Αντώνης Δόμινος –ωραία φωνή– πιάνει το μικρόφωνο και αγκιστρώνει βλέμματα και αφτιά με τα παιχνιδιάρικα «Fly me to the moon», «Don’t look back in anger», «What a wonderfull world» και «Purple rain», δίνοντας έτσι πάσα στην κονσόλα να ανεβάσει ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια