Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα εστιατόρια ετοιμάζουν ειδικά μενού για τα ρεβεγιόν, είναι όμως και κάποια που φοράνε τα καλά τους (πιάτα) και τις υπόλοιπες ημέρες των γιορτών κι έτσι μπορείς να διαλέξεις ό,τι σου... γυαλίσει.
Να, στις «Μαγικές Κατσαρόλες» στο Παλαιό Φάληρο σε καθημερινή βάση, μέχρι το βράδυ του Αϊ-Γιαννιού, θα φτιάχνουν φασιανό στη γάστρα με ροζέ σαμπάνια Αμυνταίου, σερβιρισμένο με πιλάφι με ρόδι και ξηρούς καρπούς, ραβιόλες γεμιστές με ανθότυρο σε ραγού μανιταριών και μαύρη τρούφα Χαλκιδικής και φραγκόκοτα Γρεβενών με παραδοσιακή γέμιση και πατατούλες φούρνου κι ένα σωρό άλλες δελεαστικές νοστιμιές με τοπικά ελληνικά αρώματα. Αναλόγως, στη «Φάμπρικα του Ευφρόσυνου» στο Κουκάκι μέχρι τις 6/1 σας περιμένουν, εκτός του κλασικού μενού, κόκορας γεμιστός με κιμά, σπανάκι και μπεσαμέλ γιαουρτιού, μπουμπάρι και τζιγεροσαρμάδες, λαχανοντολμάδες με ξινολάχανο και πλευρά μοσχαρίσια με κυδώνια στη γάστρα. Και αν βρεθείτε στο «Balcony», στο Κουκάκι αυτό , θα σας προτείνουν τα δικά τους γιορτινά extras –μέχρι τις 3/1–, όπως η βελουτέ κολοκύθας με καπνιστό γιαούρτι και αλμυρό κραμπλ αμυγδάλου, τα πιτάκια με γλυκοπατάτα, καραμελωμένο κρεμμυδάκι, κόλιανδρο, σταφίδα και κουκουνάρι και τα μοσχαρίσια μάγουλα με αγκινάρα Ιερουσαλήμ και κανελόνι πράσου γεμιστό με κάστανα και κράνμπερι.