Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά

Δύο ταλαντούχοι νεαροί σεφ εν τη ενώσει στο πρώτο για την τρέχουσα σεζόν 4 hands dinner menu του «2 Μαζί».

Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά

Δύο ταλαντούχοι νεαροί σεφ εν τη ενώσει στο πρώτο για την τρέχουσα σεζόν 4 hands dinner menu του «2 Μαζί».

Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά - εικόνα 1
Ο Δήμος Σαμουράκης (αριστερά) και ο Άνταμ Κοντοβάς

Oι μαγειρικές συμπράξεις επιστρέφουν στο «2 Mαζί» του Ηλία Γώγου με τον καινούργιο σεφ του εστιατορίου Δήμο Σαμουράκη να μοιράζεται μόνο για μια ημέρα, την Τετάρτη 29/11, την κουζίνα με τον Άνταμ Κοντοβά (βλ. «Mylos» στη Σαντορίνη). Στο μενού της βραδιάς (€ 55 ανά άτομο) στο οποίο οι δυο νεαροί σεφ ανταλλάσσουν μαγειρικές πάσες, ο guest chef κάνει την αρχή με ένα συνδυασμό στρειδιού, ταπιόκας και kombu, καθώς και με σκουμπρί με ταραμά, προσούτο και φαγόπυρο κι ο… resident παίρνει τη σκυτάλη με γλυκάδια, κουνουπίδι και τραγανά εσαλότ. Η συνέχεια παρακάτω:

4 Hands Dinner Menu

Στρείδι/Ταπιόκα/Kombu (Κοντοβάς)
Σκουμπρί/Ταραμάς/Προσούτο/Φαγόπυρος (Κοντοβάς)
Γλυκάδια/Κουνουπίδι/Crispy Εσαλότ (Σαμουράκης)
Μπακαλιάρος/Ενταμάμε/Αχινός/Άγρια Χόρτα (Κοντοβάς)
Ουρά Μόσχου/Polenta/Pok Choi (Σαμουράκης)
Κρέμα καρύδα/Σπανάκι/Lime Meringue (Σαμουράκης)

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.