Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Alert για εταιρείες-παραγωγούς της Αττικής, που έχει κληθεί να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια του φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις 2018: κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν εντός του Νομού…

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Alert για εταιρείες-παραγωγούς της Αττικής, που έχει κληθεί να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια του φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις 2018: κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν εντός του Νομού…

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική! - εικόνα 1

Το φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις”, το κατά γενική εκτίμηση μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον για εκθέτες και επισκέπτες φεστιβάλ ελληνικών προϊόντων, ήδη ετοιμάζεται για τις 4-6 Μαΐου στην Τεχνόπολη. Όπως γνωρίζουν όσοι το παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνει καταξιωμένα, αλλά και νέα brands, μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς ή εταιρείες μεταποίησης ποιοτικών προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά εκδηλώσεων, που το κάνουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και διασκέδασης: από γευσιγνωσίες και σεμινάρια, που παρουσιάζουν οι experts του είδους, μέχρι μουσικές εκδηλώσεις και μελετημένα events για παιδιά.

Τιμώμενη Περιφέρεια της χώρας στο φεστιβάλ φέτος έχει κληθεί να είναι η Αττική, που σημαίνει ότι (εφ’ όσον συγκεντρωθεί ένας αριθμός συμμετεχόντων) κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα εντός του Νομού, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους συμμετοχής τους.

Τα οφέλη για τις εταιρείες είναι πολλά, πέρα από τα οικονομικά. Η συμμετοχή σ’ αυτό το φεστιβάλ, με το κύρος που το περιβάλλει, προβάλλει δυνατά τα προϊόντα και τον παραγωγό. Προσθέστε τη δυνατότητα δοκιμής τους από τους επισκέπτες -ιδιώτες και εμπόρους-, την προσωπική επαφή και την ιδιαίτερη δημοσιογραφική προβολή.

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική! - εικόνα 2

Στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα και κυρίως:

α) εταιρείες που παράγουν προϊόντα με ποιοτικούς οργανοληπτικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μέσα από δοκιμές της ομάδας κριτικών γεύσης της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. (www.athinoramaumami.gr και περιοδικό «Αθηνόραμα»).

β) εταιρείες που παράγουν προϊόντα, τα οποία έχουν διακριθεί ή βραβευθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Αν, λοιπόν, ανήκετε στους ενδιαφερόμενους, βιαστείτε. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (συνοδευόμενη από τα ανάλογα παραστατικά).

Περισσότερες πληροφορίες στο site της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

14/01/2025

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.