Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Alert για εταιρείες-παραγωγούς της Αττικής, που έχει κληθεί να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια του φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις 2018: κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν εντός του Νομού…

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Alert για εταιρείες-παραγωγούς της Αττικής, που έχει κληθεί να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια του φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις 2018: κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν εντός του Νομού…

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική! - εικόνα 1

Το φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις”, το κατά γενική εκτίμηση μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον για εκθέτες και επισκέπτες φεστιβάλ ελληνικών προϊόντων, ήδη ετοιμάζεται για τις 4-6 Μαΐου στην Τεχνόπολη. Όπως γνωρίζουν όσοι το παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνει καταξιωμένα, αλλά και νέα brands, μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς ή εταιρείες μεταποίησης ποιοτικών προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά εκδηλώσεων, που το κάνουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και διασκέδασης: από γευσιγνωσίες και σεμινάρια, που παρουσιάζουν οι experts του είδους, μέχρι μουσικές εκδηλώσεις και μελετημένα events για παιδιά.

Τιμώμενη Περιφέρεια της χώρας στο φεστιβάλ φέτος έχει κληθεί να είναι η Αττική, που σημαίνει ότι (εφ’ όσον συγκεντρωθεί ένας αριθμός συμμετεχόντων) κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα εντός του Νομού, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους συμμετοχής τους.

Τα οφέλη για τις εταιρείες είναι πολλά, πέρα από τα οικονομικά. Η συμμετοχή σ’ αυτό το φεστιβάλ, με το κύρος που το περιβάλλει, προβάλλει δυνατά τα προϊόντα και τον παραγωγό. Προσθέστε τη δυνατότητα δοκιμής τους από τους επισκέπτες -ιδιώτες και εμπόρους-, την προσωπική επαφή και την ιδιαίτερη δημοσιογραφική προβολή.

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική! - εικόνα 2

Στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα και κυρίως:

α) εταιρείες που παράγουν προϊόντα με ποιοτικούς οργανοληπτικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μέσα από δοκιμές της ομάδας κριτικών γεύσης της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. (www.athinoramaumami.gr και περιοδικό «Αθηνόραμα»).

β) εταιρείες που παράγουν προϊόντα, τα οποία έχουν διακριθεί ή βραβευθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Αν, λοιπόν, ανήκετε στους ενδιαφερόμενους, βιαστείτε. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (συνοδευόμενη από τα ανάλογα παραστατικά).

Περισσότερες πληροφορίες στο site της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2024: όλα όσα έγιναν τη βραδιά της απονομής των γαστρονομικών βραβείων

Σε μια λαμπερή βραδιά στο "Four Seasons" της Λεμεσού, την Τετάρτη 27/11, ο θεσμός Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", βράβευσε για ακόμη μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, που ατενίζει το γαστρονομικό του μέλλον με αισιοδοξία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/12/2024

Cinapos: Τι γεύση μας αφήνει, τελικά, το μεζεδοπωλείο του Πάνου Ιωαννίδη;

Μία πρώτη βόλτα στο Θησείο και το new age μεζεκλίδικο σποτ.

Το "One&Only Aesthesis" υποδέχεται τις γιορτές: Μια εορταστική απόδραση πολυτέλειας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το resort προσφέρει έναν προορισμό που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία, δραστηριότητες και εμπειρίες ευεξίας, δημιουργώντας γιορτινές αναμνήσεις.

Γαστρονομία και αισθητική: Μια συζήτηση για το design των εστιατορίων με την Χρυσοκώνα Μαύρου

Pharaoh και Ιώδιο, δύο εστιατόρια που συζητήθηκαν και για το interior design. Τα υπογράφει το ίδιο πρόσωπο. Δεν είχα παρά να αναζητήσω την Χρυσοκώνα Μαύρου.

9 έθνικ εστιατόρια για γευστικά ταξίδια χωρίς σύνορα

Μπορεί να έχει μείνει μόνο ένας μήνας έως το τέλος του 2024, αλλά προλαβαίνετε να πάτε μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Περού, την Πολυνησία και το Μεξικό, με οδηγό τα εστιατόρια της πόλης που σερβίρουν πεντανόστιμα multi culti πιάτα, spicy κοκτέιλ και απρόσμενα επιδόρπια.

Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Μία updated λίστα με τα πιο φρέσκα projects της πόλης, που δείχνουν να κερδίζουν την προτίμηση του κοινού λίγο πριν τις γιορτές.

Η ταβέρνα (δεν) πέθανε, ζήτω η νέα ταβέρνα!

Είναι ιδέα μας ή μήπως το φαγητό που δοκιμάζουμε στα καινούργια μαγαζιά της πόλης μένει εντελώς πιστό στο παραδοσιακό συνταγολόγιο, αναδεικνύοντας την κλασική ταβέρνα στο απόλυτο τρεντ της εποχής;