Στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται, το αρχοντικό Γεράκη –προπολεμικά το πιο επιβλητικό κτίριο της περιοχής– κατοικούσε ο πρώτος δήμαρχος του Κορυδαλλού. Τώρα φιλοξενεί rib eyes, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες και ευμεγέθη Τοmahawk, χοιρινό κότσι με σάλτσα μπίρας, μπέργκερ, πανσέτες, ακόμη και γουρουνοπούλα. Στο «Steak Alive», το στιλάτο «meating point», το κρέας, το οποίο το προλογίζει μια σειρά από πολυσυλλεκτικά ορεκτικά, από απάκι με σάλτσα πορτοκαλιού μέχρι μια ομελέτα με τσορίθο κι από εκεί σε quesadillas, συντροφεύουν εκτός του αυτονόητου κρασιού και τα κοκτέιλ του… κινούμενου μπαρ (όντως, έχει ροδάκια).
Το νέο steak house με τα λευκά σκαλιστά ταβάνια, τους ανθρακί τοίχους και το φωτεινό αίθριο στο μπροστινό του κομμάτι, πλέκει την αστική αύρα του κτιρίου με στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, ανοίγει από τις 6 μ.μ. καθημερινά, ενώ τις Κυριακές θα το βρείτε μάχιμο από το μεσημέρι. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.
Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, 2104952000.