Value for money Ψαρομεζέδες

Όταν το μαγαζί άνοιξε πριν δύο χρόνια στον κεντρικό δρόμο του Μοσχάτου, την οδό Μακρυγιάννη, έκανε γκελ με τη μία, αναρτώντας απ’ έξω ένα κατάλογο ύψους 1 μ. με τις λίαν συμφερτικές του τιμές.

Value for money Ψαρομεζέδες

Όταν το μαγαζί άνοιξε πριν δύο χρόνια στον κεντρικό δρόμο του Μοσχάτου, την οδό Μακρυγιάννη, έκανε γκελ με τη μία, αναρτώντας απ’ έξω ένα κατάλογο ύψους 1 μ. με τις λίαν συμφερτικές του τιμές.

Value for money Ψαρομεζέδες - εικόνα 1

Το ρεπερτόριο του μαγαζιού δεν σνομπάριζε τα κατεψυγμένα ψαράκια (και καλαμαράκια, γαρίδες και τα συναφή) που τα έβαζε δίπλα δίπλα στα ολόφρεσκα μικρόψαρα -μαρίδα, γαύρο, κουτσουμούρα, σαρδέλα, προσφυγάκια, αθερίνα ό, τι έβρισκε στην αγορά, αλλά και μύδια και γαριδάκι. Το καλό στεγνό τηγάνι, η ωραία σχάρα, τα χειροποίητα ορεκτικά –μαρινάτος γαύρος, κολοκυθοκεφτέδες αρωματικοί με τραγανή κρούστα, φάβα που την αισθάνεσαι στο δόντι, μια σκορδαλιά για τολμηρούς ουρανίσκους και ένα τζατζίκι της ίδιας λογικής έφεραν τάχιστα τους γείτονες στη σάλα με το απλοϊκό ντεκόρ και γρήγορα δεν έβρισκες που να καθίσεις ακόμα και τις καθημερινές. Το μαγαζί ανταποκρίθηκε στην ζήτησε και μεταφέρθηκε το καλοκαίρι σε μεγαλύτερο χώρο ένα τετράγωνο παραπάνω, εκσυγχρόνισε τη σάλα του, και καθίζει πια στα τραπέζια του και πελάτες από πιο μακριά που έρχονται γιατί ξέρουν πως εδώ θα βρούνε έντιμη, καλοφτιαγμένη ψαροφαγία.

Value for money Ψαρομεζέδες - εικόνα 2

Ο νεαρός Κώστας Ντούζος είναι ευγενέστατος και σου λέει αμέσως πως τούτο είναι φρέσκο και τούτο είναι κατεψυγμένο για να διαλέξεις, ο πατέρας Ντούζος στην κουζίνα είναι αφοσιωμένος, η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή, το σέρβις πολύ πρόθυμο και ευγενικό. Ένα απλό, και απολύτως value for money συνοικιακό μαγαζί, όπου θα σε προσέξουν είτε έλθεις για ένα αργόσυρτο μεσημεριάτικο ουζάκι είτε για ένα βραδινό πλήρες γεύμα και απ΄ όπου θα φύγεις ευχαριστημένος ξέροντας πως ό, τι πλήρωσες το πήρες και με το παραπάνω. Α, και η ψαρόσουπα είναι βάλσαμο.

Στρ. Μακρυγιάννη 52 & Λ. Κατσώνη, Μοσχάτο, 215 551 3316.

Περισσότερες πληροφορίες

Psaromezedes

Μακρυγιάννη 52 & Λ. Κατσώνη, Μοσχάτο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.