Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.
Ο παππούς του διατηρούσε πριν από αρκετά χρόνια ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στον Βόλο. Ο Ζήσης Παπαζήσης αποφάσισε να φτιάξει τη δική του σύγχρονη εκδοχή στο κέντρο της Αθήνας. Το λευκό, μίνιμαλ «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, αγαπάει τα αποστάγματα, τους θαλασσινούς μεζέδες, το ψιλό ψαράκι και τις θαλασσινές μακαρονάδες. Εκτός από το να καθίσεις για ένα τσίπουρο παρέα με κοπανιστή και φάβα, χταπόδι ξιδάτο, όστρακα, μύδια αχνιστά και σαγανάκι και άλλα πολλά, θα μπορείς να ακολουθήσεις και μια άλλη οδό: από την κουζίνα που θα δεις μπαίνοντας στο αριστερό σου χέρι θα παίρνεις στο χωνάκι αθερίνα, γαύρο, γαριδάκι και καλαμάρι to go! Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφτούμε.