Το γνωστό και αγαπημένο στέκι συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.
Ανοίγει τις πόρτες του στις 10 το πρωί, σερβίροντας πλούσια πρωινά με αβγά, μπέικον, λουκάνικα, σάντουιτς με ελληνική ταυτότητα (γραβιέρα Κρήτης, σύγκλινο Μάνης) καφέδες, φρέσκους χυμούς και λοιπά συμπαρομαρτούντα, ενώ στις 12 το μεσημέρι ξεκινάει τη λειτουργία της η κουζίνα (κλείνει στις 12.30 π.μ.) με έναν μεγάλο κατάλογο, που εστιάζει κυρίως στη μεσογειακή κουζίνα, περιλαμβάνει όμως επίσης ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ.
Περισσότερα από δέκα πιάτα εναλλάσσονται καθημερινά στα πιάτα ημέρας με έμφαση στα φρέσκα ψάρια, όλα φιλεταρισμένα και σε δημιουργική εκτέλεση από τον σεφ Ιερόθεο Τσόρβα.
Πολλά γλυκά και παγωτά από τον pastry chef του μαγαζιού –το παγωτό λουκούμι γράφει ιστορία εδώ και 15 χρόνια– και αξιοσημείωτη wine list από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα.
Στην όμορφη σάλα, η κλασική διακόσμηση δημιουργεί οικείο, φιλόξενο περιβάλλον με κεντρικό σημείο το μεγάλο μπαρ με πολλά premium ουίσκι, τζιν και ρούμια αλλά και μια μεγάλη γκάμα κοκτέιλ.
Πολυσυλλεκτικό κοινό από όλη την Αθήνα, με παρουσία πολλών καλλιτεχνών, πολιτικών αλλά και γιατρών λόγω της περιοχής.
Μεγάλο πλεονέκτημα η δροσερή, καταπράσινη προστατευμένη αυλή, που σε προστατεύει από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης, ενώ βρίσκεσαι στο κέντρο της.
Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι, 2106426238