
Το ανοιξιάτικο γλυκό αφιέρωμα που μόλις ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Titania» βάφει κόκκινα τα πιάτα.

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με μια ιδιαίτερα αγαπημένη τους θεματική, τις φράουλες. Τόσο στο «La Brasserie» του ισογείου όσο και στο «Olive Garden» στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, που βλέπει από το μπαλκόνι του την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, σας περιμένουν πέντε φραουλο-κεντημένα γλυκά. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μους σοκολάτας αρωματισμένη με πραλίνα φουντουκιού και κουλί φράουλας σε βάση σοκολατόπιτας, γαλλικό fraisier (με κρέμα και μαριναρισμένες φράουλες σε γλυκό κρασί), cheesecake με σπιτική μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο Oreo, bavaroise φράουλας με παντεσπάνι φιστικιού Αιγίνης αλλά και μια τραγανή τάρτα με κρέμα αμυγδάλου, κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρέσκες φράουλες. Το κάθε γλυκό κοστίζει € 6 με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.