Πέντε γλυκά όλο... φράουλα

Το ανοιξιάτικο γλυκό αφιέρωμα που μόλις ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Titania» βάφει κόκκινα τα πιάτα.

Πέντε γλυκά όλο... φράουλα

Το ανοιξιάτικο γλυκό αφιέρωμα που μόλις ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Titania» βάφει κόκκινα τα πιάτα.

Πέντε γλυκά όλο... φράουλα - εικόνα 1

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με μια ιδιαίτερα αγαπημένη τους θεματική, τις φράουλες. Τόσο στο «La Brasserie» του ισογείου όσο και στο «Olive Garden» στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, που βλέπει από το μπαλκόνι του την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, σας περιμένουν πέντε φραουλο-κεντημένα γλυκά. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μους σοκολάτας αρωματισμένη με πραλίνα φουντουκιού και κουλί φράουλας σε βάση σοκολατόπιτας, γαλλικό fraisier (με κρέμα και μαριναρισμένες φράουλες σε γλυκό κρασί), cheesecake με σπιτική μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο Oreo, bavaroise φράουλας με παντεσπάνι φιστικιού Αιγίνης αλλά και μια τραγανή τάρτα με κρέμα αμυγδάλου, κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρέσκες φράουλες. Το κάθε γλυκό κοστίζει € 6 με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.