Η ιστορία του «Sapou» ξεκίνησε το 2015 στο λιμάνι της Αντιπάρου. Λίγο πριν από το τρίτο καλοκαίρι του στο νησί (φέτος ξεκινάει στις 20/6), ο Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε τη χειμερινή του εκδοχή στην Αθήνα. Σε αυτόν τον καινούργιο χώρο τον τόνο δίνουν mix & match έπιπλα σε ξύλο και μέταλλο και ανάλογης λογικής vintage πιάτα και μαχαιροπίρουνα,καθώς και πιάτα τα οποία κινούνται σε διεθνές τερέν, κρατώντας το στιλ του ιδιοκτήτη και υπεύθυνου της κουζίνας^ λόγου χάρη στο μενού συγκατοικούν τόνος τατάκι με ponzu sauce, μανιτάρια πορτομπέλο με κρούστα panko, ταλιάτα, οσομπούκο αλά Μιλανέζε και μοσχαράκι μπουργκινιόν. Η λίστα κρασιών αριθμεί γύρω στις 25 ετικέτες και συνδυάζει προτάσεις ελληνικές, ιταλικές και γαλλικές, ενώ υπάρχει και μπαρ για ποτό και κοκτέιλ πριν ή μετά το φαγητό.
Το «Sapou» της Αντιπάρου ήρθε στην Αθήνα
Λίγο πριν από το τρίτο καλοκαίρι του εστιατορίου στο νησί, ο Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε μια χειμερινή εκδοχή στο Παγκράτι.