Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.
Την σύγχρονη ελληνική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στην «Avli» στο Ρέθυμνο όσο και στο «Κensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου στη Μύκονο (και τα δύο απέσπασαν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2017) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο «2Μαζί» την Τρίτη 21/2 που συνεχίζει τις γευστικές του συμπράξεις. Ο σεφ του εστιατορίου Χάρης Νικολούζος και ο καλεσμένος του δημιουργούν από κοινού ένα μενού με δημιουργικές αποχρώσεις και χρώματα/υλικά Κρήτης και Κέρκυρας, τα πιάτα του οποίου μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:
4 hands dinner menu
Snacks: πέτρα γραβιέρας με τρούφα/ντοματοκεφτέδες
Λαβράκι ταρτάρ σε γκασπάτσο τζατζίκι με περγαμόντο, αγγούρι και γρανίτα ροδόνερο
Αβγό με χόρτα και μπουγιόν ανθόγαλου
Μπακαλιάρος πλακί σε κρούστα φουντουκιού με πουρέ πλακί, τοματίνια κονφί και σάλτσα μπουρδέτο
Αρνί αγκιναράτο
Γαστρίν
Mignardises
Υγρό λουκούμι τριαντάφυλλο