Συνθέτει με τον σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζο ένα μενού με άρωμα Κέρκυρας, το οποίο παρουσιάζεται στις 5/1.
Μια σειρά δείπνων με σύγχρονο πνεύμα και αναφορές σε τοπικές ελληνικές κουζίνες ξεκινά στο εστιατόριο «2 Μαζί» στην Πλάκα την Πέμπτη 5/1. Πρώτος guest στην κουζίνα του Χάρη Νικολούζου είναι ο Μίλτος Αρμένης, τον οποίο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι τον βρίσκαμε στον «Ερημίτη» στους Παξούς (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας το 2016) και τώρα ξεκινά μια συνεργασία με το boutique hotel «Delfino Blu» στην Κέρκυρα. Με οικοδεσπότη και καλεσμένο Κερκυραίους το ειδικό μενού-αφιέρωμα, το οποίο κοστίζει € 45 το άτομο, είναι αναμενόμενα, κερκυρο-εμπνευσμένο. Στη γευστική αλληλουχία της βραδιάς, που συνθέτουν από κοινού οι δύο σεφ, στην αθηναϊκή ανάμεσα στο μυλοκόπι και τη μαγιονέζα τρυπώνει κουμκουάτ κι ακολουθούν τσιγαρέλι με καλαμάρι, νούμπουλο, χόρτα και κοκκινοπίπερο, μπιάνκο σε dumpling με ζεστό αβγολέμονο και παστιτσάδα με μοσχαρίσια γλώσσα. Γλυκό φινάλε γράφουν συκομαΐδα με μπαχαρικά, πέτσα γάλακτος και παγωτό φογάτσα –το μοσχοβολιστό, βενετσιάνικης καταγωγής τσουρέκι της Κέρκυρας– και υγρό λουκούμι με σπετσερικά.