Τίτλοι τέλους για το «Abovo»

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι το γνωστό εστιατόριο δεν θα ξανανοίξει με τη νέα σεζόν.

Τίτλοι τέλους για το «Abovo»

To «Αbovo» κέρδισε τις εντυπώσεις σχεδόν με το που άνοιξε, το 2011, σε ένα στιλάτο dark «μπαλκόνι» στο Κεφαλάρι· ήταν τότε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα openings της σεζόν. Με τον Μιχάλη Νουρλόγλου να ραφινάρει και να εξελίσσει τη γαστρονομική του πρόταση, λίγα χρόνια μετά, το 2014, μπήκε με το σπαθί του κι ένα συνδυασμό καλαισθησίας, τεχνικής και νοστιμιάς στο team των Χρυσών Σκούφων. Πέρυσι, μετά από διακοπή κάποιων μηνών, άφησε τα βόρεια προάστια και μετεγκαταστάθηκε στο Κολωνάκι, για να συνεχίσει την πορεία του σε πιο κεντρικό πόστο. Δυστυχώς η τελευταία, στην προκειμένη αποδείχτηκε βραχύβια, μια που επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι δεν θα ξανανοίξει τις πόρτες του αυτό το Σεπτέμβριο: το εστιατόριο έκλεισε τελικά, οριστικά από ότι φαίνεται αυτή τη φορά, τον κύκλο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.