Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ολοκαίνουργιο μαγαζί στη Δροσιά από τα «Biftekakia & Souvlakia» που ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 1

Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτό ή σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί, με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί. Όλα χειροποίητα, σερβίρονται πάντα με ψιλοκομμένες αλάδωτες πιτούλες, απλές ή ολικής αλέσεως, με αλάτι και ρίγανη. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου από φρέσκο κιμά με δική τους συνταγή και μυστικά αρτύματα. Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ.).

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 2

Εντυπωσιακά καλαίσθητη η διακόσμηση του μαγαζιού με λευκά τραπέζια και καρέκλες, άπλετο φωτισμό και πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ­μιας σύγχρονης, πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Λεωφ. Κηφισίας 202, Νέο Ψυχικό, 2106723900 / Ιλισίων 26, Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά, 2108130005 / www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια