Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.
Το «Τhe Sushi bar», η πρώτη ελληνική αλυσίδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο sushi, κλείνοντας είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή σκηνή, προσθέτει στο κλασικό του ρεπερτόριο μια μοντέρνα μίξη ή, καλύτερα, ένα υβρίδιο Ανατολής και Δύσης. Tα sushi burgers, που αντί για στρογγυλό ψωμάκι (bun) έχουν δύο τροφαντούς δίσκους από ρύζι, και τα οποία στην ουσία είναι εξέλιξη των ramen burgers (με τραγανά noodles εκείνα), κάνουν όλο και περισσότερo την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του κόσμου, κι έχουν γίνει ήδη αγαπημένα του instagram. Τα «The Sushi bar burgers» παίζουν σε έξι παραλλαγές. Θα δοκιμάσετε π.χ. Roppongi με σολομό sashimi και καπνιστό, κρεμμύδι, φύτρες φασολιών, ανανά, λόλα, μαγιονέζα, φύκι νόρι και μαύρο σουσάμι ή Νakano με καψαλισμένο τόνο, αβοκάντο, τζίντζερ, φύκια wakame, λόλα, πικάντικη μαγιονέζα, φύκι nori και σουσάμι με γεύση τσίλι, είτε σε κανονική είτε σε μίνι εκδοχή.