Πλάι στη νέα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, πισίνα, το καλοκαιρινό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» επέστρεψε με μεσογειακό look, με το ξύλο, το μάρμαρο, τα γήινα χρώματα και τις ασημοπράσινες ελιές να δίνουν το καινούργιο, μεσογειακό στίγμα του ντεκόρ. Όσο για το θερινό ρεπερτόριο του ταλαντούχου Παναγιώτη Γιακαλή, έχει κάποιες προτάσεις που εστιάζουν στα υλικά της φάρμας τους, όπως η μπρουσκέτα με ψητή μελιτζάνα με φρέσκο ανθοτύρι από δικό τους κατσικίσιο γάλα, μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις ζυμαρικών, αλλά και κρέατα ή ψάρια που έρχονται στο τραπέζι κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο Josper – από σφυρίδα με κινόα και μυρωδικά μέχρι rib-eye και φιλέτα.
Το «Malabar» άλλαξε σκηνικό
Πλάι στη νέα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, πισίνα, το καλοκαιρινό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» επέστρεψε με μεσογειακό look.