Έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο παλιό αρχοντικό που έχει στεγάσει παλιότερα το «Beau Brummel» και το «Chateau». Με all-day διάθεση, διακόσμηση αποικιακού χαρακτήρα –βασικά συστατικά της, η πέτρα και το ξύλο, τα vintage πλακάκια, τα ατμοσφαιρικά φωτιστικά, η πληθώρα φυτών– και μια βεράντα 240 τ.μ., από τις μεγαλύτερες της Κηφισιάς, το «Zambri», του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου και του Δημήτρη Κίκλη, ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί με μονοποικιλιακό περουβιανό καφέ Alto Palomar και μια εκτενή κάρτα με προτάσεις για brunch.
Η πιο «βραδινή» κουζίνα (σεφ είναι ο Γιώργος Καπέρδας) παίζει στο τερέν των ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων με σαλάτες, flatbreads, ζυμαρικά, ψάρι και κρεατικά. Στα γλυκά, θα συναντήσετε κι έναν πύργο από προφιτερόλ για τέσσερις, ενώ στη λίστα των κοκτέιλ φιγουράρουν τα Lora’s tea, Nomad’s Mojito και Zambri, που είναι ένα blend από ρούμι με ανανά, γκρέιπφρουτ, λάιμ και bitters. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.