«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά

Αll-day χώρος, νέος, ωραίος, upcycled, και… εν εξελίξει. Θα τον συναντήσετε στην οδό Κασσαβέτη.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά

Αll-day χώρος, νέος, ωραίος, upcycled, και… εν εξελίξει. Θα τον συναντήσετε στην οδό Κασσαβέτη.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά - εικόνα 1

Πέτρα, τούβλο, βιομηχανικά στοιχεία, vintage και χειροποίητα έπιπλα, πιάτα, φλιτζάνια και μαχαιροπίρουνα, όλα σχεδόν διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία συλλέχθηκαν από δημοπρασίες και flea markets στην Αγγλία, συνθέτουν το φιλικό –και σε μεγάλο βαθμό upcycled– μικροσύμπαν του «Different beast» (ιδιωματισμός που σημαίνει «κάτι που αντίστοιχό του δεν υπάρχει») της Εβίτας Κουτσοπούλου και του Alex Canvin στην Κασσαβέτη της Κηφισιάς.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά - εικόνα 2

Το ζευγάρι, πριν από ενάμιση μήνα περίπου και δύο χρόνια αφότου μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αθήνα, δημιούργησε αυτόν τον ολοήμερης λειτουργίας χώρο –οι ίδιοι προτιμούν να τον αποκαλούν «project», μια που τον θέλουν μονίμως εν εξελίξει– με τα ζεστά vibes που σε προδιαθέτει να πιεις τον καφέ σου διαβάζοντας ένα περιοδικό, να δοκιμάσεις τα πιάτα του brunch στα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση (βλ. Dutch babies –αφράτα pancakes, είτε γλυκά, με φρούτα και παγωτό, είτε αλμυρά, με μπέικον και τσάτνεϊ τσίλι–, τηγανητό αβγό με αβοκάντο πάνω σε ψωμί με προζύμι και λίγη sriracha κ.ά.) ή, αργότερα, μια σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και γλυκοπατάτα, ψωμάκια ατμού με ξεψαχνισμένο χοιρινό, κοτόπουλο με μπαχαρικά, flatbread και σαλάτα ή ένα Sirloin. Περισσότερα για το γευστικό του στιλ θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.