Αll-day χώρος, νέος, ωραίος, upcycled, και… εν εξελίξει. Θα τον συναντήσετε στην οδό Κασσαβέτη.
Πέτρα, τούβλο, βιομηχανικά στοιχεία, vintage και χειροποίητα έπιπλα, πιάτα, φλιτζάνια και μαχαιροπίρουνα, όλα σχεδόν διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία συλλέχθηκαν από δημοπρασίες και flea markets στην Αγγλία, συνθέτουν το φιλικό –και σε μεγάλο βαθμό upcycled– μικροσύμπαν του «Different beast» (ιδιωματισμός που σημαίνει «κάτι που αντίστοιχό του δεν υπάρχει») της Εβίτας Κουτσοπούλου και του Alex Canvin στην Κασσαβέτη της Κηφισιάς.
Το ζευγάρι, πριν από ενάμιση μήνα περίπου και δύο χρόνια αφότου μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αθήνα, δημιούργησε αυτόν τον ολοήμερης λειτουργίας χώρο –οι ίδιοι προτιμούν να τον αποκαλούν «project», μια που τον θέλουν μονίμως εν εξελίξει– με τα ζεστά vibes που σε προδιαθέτει να πιεις τον καφέ σου διαβάζοντας ένα περιοδικό, να δοκιμάσεις τα πιάτα του brunch στα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση (βλ. Dutch babies –αφράτα pancakes, είτε γλυκά, με φρούτα και παγωτό, είτε αλμυρά, με μπέικον και τσάτνεϊ τσίλι–, τηγανητό αβγό με αβοκάντο πάνω σε ψωμί με προζύμι και λίγη sriracha κ.ά.) ή, αργότερα, μια σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και γλυκοπατάτα, ψωμάκια ατμού με ξεψαχνισμένο χοιρινό, κοτόπουλο με μπαχαρικά, flatbread και σαλάτα ή ένα Sirloin. Περισσότερα για το γευστικό του στιλ θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.