«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά

Αll-day χώρος, νέος, ωραίος, upcycled, και… εν εξελίξει. Θα τον συναντήσετε στην οδό Κασσαβέτη.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά

Αll-day χώρος, νέος, ωραίος, upcycled, και… εν εξελίξει. Θα τον συναντήσετε στην οδό Κασσαβέτη.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά - εικόνα 1

Πέτρα, τούβλο, βιομηχανικά στοιχεία, vintage και χειροποίητα έπιπλα, πιάτα, φλιτζάνια και μαχαιροπίρουνα, όλα σχεδόν διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία συλλέχθηκαν από δημοπρασίες και flea markets στην Αγγλία, συνθέτουν το φιλικό –και σε μεγάλο βαθμό upcycled– μικροσύμπαν του «Different beast» (ιδιωματισμός που σημαίνει «κάτι που αντίστοιχό του δεν υπάρχει») της Εβίτας Κουτσοπούλου και του Alex Canvin στην Κασσαβέτη της Κηφισιάς.

«Different beast»: Mix & match στην Κηφισιά - εικόνα 2

Το ζευγάρι, πριν από ενάμιση μήνα περίπου και δύο χρόνια αφότου μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αθήνα, δημιούργησε αυτόν τον ολοήμερης λειτουργίας χώρο –οι ίδιοι προτιμούν να τον αποκαλούν «project», μια που τον θέλουν μονίμως εν εξελίξει– με τα ζεστά vibes που σε προδιαθέτει να πιεις τον καφέ σου διαβάζοντας ένα περιοδικό, να δοκιμάσεις τα πιάτα του brunch στα οποία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση (βλ. Dutch babies –αφράτα pancakes, είτε γλυκά, με φρούτα και παγωτό, είτε αλμυρά, με μπέικον και τσάτνεϊ τσίλι–, τηγανητό αβγό με αβοκάντο πάνω σε ψωμί με προζύμι και λίγη sriracha κ.ά.) ή, αργότερα, μια σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και γλυκοπατάτα, ψωμάκια ατμού με ξεψαχνισμένο χοιρινό, κοτόπουλο με μπαχαρικά, flatbread και σαλάτα ή ένα Sirloin. Περισσότερα για το γευστικό του στιλ θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.