«Εnoteca da Salvatore»: Oινο-φιλική Ιταλία

Ένα καινούργιο wine-restaurant, πάντα με ιταλική κουζίνα, δημιούργησε μαζί με δύο φίλους η ομάδα του «Sale Bianco» στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα.

«Εnoteca da Salvatore»: Oινο-φιλική Ιταλία

Ένα καινούργιο wine-restaurant ανοίγει τις πόρτες του αυτές τις ημέρες στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα. Μοντέρνο, άνετο, το «Εnoteca da Salvatore» που δημιούργησε μαζί με δύο φίλους η ομάδα του «Sale Bianco», που έχει ήδη κλείσει έξι χρόνια στη Μάρκου Μπότσαρη, κινείται όπως και το δημοφιλές αδερφάκι του σε ιταλικό τερέν.

Με επικεφαλής πάντα τον Salvatore Andolina, η κουζίνα είναι πιο εκτενής σε προτάσεις (ποικιλία σε σαλάτες, πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά, και έμφαση στα κρεατικά, από ταλιάτα και Bistecca Fiorentina Chianina μέχρι rib eye από Black Angus και Τοmahawk) και σε τετ-α-τετ με μια φιλόξενη μπάρα για κοκτέιλ και, ως enoteca, μεγάλο οινικό ρεπερτόριο: η λίστα φτάνει τις180 ετικέτες από τον ιταλικό, το γαλλικό και τον ελληνικό αμπελώνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Enoteca da Salvatore

Zησιμοπούλου 7, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.