Ένα καινούργιο wine-restaurant ανοίγει τις πόρτες του αυτές τις ημέρες στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα. Μοντέρνο, άνετο, το «Εnoteca da Salvatore» που δημιούργησε μαζί με δύο φίλους η ομάδα του «Sale Bianco», που έχει ήδη κλείσει έξι χρόνια στη Μάρκου Μπότσαρη, κινείται όπως και το δημοφιλές αδερφάκι του σε ιταλικό τερέν.
Με επικεφαλής πάντα τον Salvatore Andolina, η κουζίνα είναι πιο εκτενής σε προτάσεις (ποικιλία σε σαλάτες, πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά, και έμφαση στα κρεατικά, από ταλιάτα και Bistecca Fiorentina Chianina μέχρι rib eye από Black Angus και Τοmahawk) και σε τετ-α-τετ με μια φιλόξενη μπάρα για κοκτέιλ και, ως enoteca, μεγάλο οινικό ρεπερτόριο: η λίστα φτάνει τις180 ετικέτες από τον ιταλικό, το γαλλικό και τον ελληνικό αμπελώνα.