Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι. το «Τhe Sushi bar» του Βαγγέλη Τσιόδουλου και του Νίκου Γαυγιωτάκη κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει. Έτσι λοιπόν, μέχρι τις 25 Απριλίου, όποια από τις τρεις έδρες του –στο Παγκράτι, από όπου και ξεκίνησε το 1996, στο Νέο Ψυχικό και στο Παλαιό Φάληρο– και να διαλέξετε θα έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα nigiri του καταλόγου του: με σολομό, τόνο, τσιπούρα, λαβράκι, σκουμπρί, καλαμάρι, γαρίδες, με γλυκιά ομελέτα, με σπανάκι… Εκτός αυτού, το «The Sushi bar» δίνει σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του «α» την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα δείπνο συνολικής αξίας € 60. Για να δείτε το διαγωνισμό, κλικάρετε εδώ.
Είκοσι κεράκια για το «The Sushi bar»
Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι, κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει.