Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Η μεγάλη γιορτή του χειμώνα, το Christmas Food Festival στην Helexpo, χάρισε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επιλεγμένες γεύσεις από εξαιρετικούς παραγωγούς, καθ` όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Σε έναν ζεστό χώρο, τα ελληνικά κυρίως προϊόντα είχαν την τιμητική τους, τόσο στα stands των εκθετών όσο και σε μία σειρά σεμιναρίων και γευστικών δοκιμών που τιμήσατε με την παρουσία σας.

Η ψηφοφορία

Με την είσοδό τους στο χώρο της Helexpo, οι επισκέπτες προμηθεύονταν ένα δελτίο, πάνω στο οποίο καλούνταν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Εδώ είναι τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας με τα 10 πρώτα προϊόντα που διακρίθηκαν.

  • 1. Τριλογία Ομήρου, Τυροκομείο Ίου – Νιώτικο
  • 2. Πιπερόμελο, Ναουμίδης – Όλα Πιπεριά
  • 3. Λουκάνικο με πράσο, Παραδοσιακά Λουκάνικα Μουτεβέλης
  • 4. Φυστικοκοπραλίνα, Ο Φώτης – Προϊόντα με φιστίκια Αιγίνης
  • 5. Γκερεμέζι, φρέσκο τυρί – KaidanCheese
  • 6. Βαλσάμικο Ξύδι – Kalamata Papadimitriou
  • 7. Δροσουλίτης,Φάρμα Καραλάκης – Delicatessen
  • 8. Προσούτο Ευρυτανίας, Αλλαντοποιείο Στρεμμένου
  • 9. Μπισκότα Βελανιδιού, Acorn Cookies
  • 10. Φάβα Σχοινούσας, Φάβα Σχοινούσας, ποικιλία Κατσούνι – Μανώλης Κωβαίος

Φυσικά, δεκάδες ακόμα προϊόντα απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και την εκτίμηση του κοινού, που τα τίμησε δεόντως, με δοκιμές και αγορές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.