Ο με αξιόλογη πορεία στο ιαπωνικό/fusion τερέν της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής Χρόνης Δαμαλάς συνεργαζόταν για αρκετό καιρό με το ντιζαϊνάτο all-day "Gaspar" των αδερφών Πιτσιλή στο Νέο Ψυχικό. Τώρα, μετά από διάλειμμα τριών χρόνων, επέστρεψε και επιμελείται εκ νέου, μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του εστιατορίου Άρη Καλλιπολίτη, το μενού, που έχει μεν μεσογειακή-διεθνής βάση, έχει όμως και το sushi "κομμάτι" του. Από τη μία λοιπόν έχεις παπαρδέλες με σκορπίνα, καπνιστή ντομάτα και αφρό λεμόνι-μαντζουράνα ή μια ταλιάτα, κι από την άλλη τατάκι μοσχαριού με σαλάτα καρότου, βερμιτσέλι και μαρμελάδα τσίλι, αλλά και νιγκίρι, σασίμι, ρολάκια και sushi combos. Όσο για τα γλυκά, τα υπογράφει πάντα ο Διονύσης Αλέρτας – κι αν ανησυχήσατε, το γνωστό beurre sale είναι πάντα παρόν.
Ο Χρόνης Δαμαλάς και πάλι στο "Gaspar"
Επιμελείται εκ νέου, μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του εστιατορίου Άρη Καλλιπολίτη, το μενού.