A very Margi Xmas

Το ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και ξεκίνησε τον Δεκέμβριο φουλ γιορτινών προτάσεων.

A very Margi Xmas

Το «The Margi» στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και ξεκίνησε τον Δεκέμβριο φουλ γιορτινών προτάσεων. Εκτός του να ανακαλύψετε τις μαρμελάδες, τα μπισκότα, τα σοκολατάκια, τα πανετόνε, τα μαρόν γκλασέ, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα του pop up store του Στέλιου Παρλιάρου που στήθηκε στο χώρο του λόμπι, μπορείτε να καθίσετε για βρετανικού στιλ απογευματινό τσάι –με τα απαραίτητα scones.

A very Margi Xmas - εικόνα 1

Τα σαββατοκύριακα το ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης σας επιφυλάσσει «Brunch & Bubbly». Από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι τις 6.30 το απόγευμα ανοίγει μια μεγάλη γευστική βεντάλια με αβγά από τη Margi Farm σε διάφορες εκδοχές, ζυμαρικά, σαλάτες, fish & chips με σος ταρτάρ και burgers, rib eye, Τ-bοne και cote de veau και πολλά ακόμη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.