Τυροκομείο Κωσταρέλου: Ελληνικό ντελικατέσεν

Στο νέο concept που παρουσίασε πρόσφατα στο Κολωνάκι μπορείς να ψωνίσεις αλλά και να καθίσεις και να δοκιμάσεις πολλών λογιών νοστιμιές.

Τυροκομείο Κωσταρέλου: Ελληνικό ντελικατέσεν

Στο νέο concept που παρουσίασε πρόσφατα στο Κολωνάκι μπορείς να ψωνίσεις αλλά και να καθίσεις και να δοκιμάσεις πολλών λογιών νοστιμιές.

Τυροκομείο Κωσταρέλου: Ελληνικό ντελικατέσεν - εικόνα 1

Μερικές εβδομάδες λειτουργίας μετράει το καινούργιο concept του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι. Εγκαινιάζοντας το νέο αυτό χώρο, η τρίτη γενιά μιας οικογένειας με μεγάλη παράδοση (ξεκίνησε στο Μαρκόπουλο το 1937) στα γαλακτοκομικά κάνει το επόμενο βήμα. Πρόκειται για ένα ζεστό, μοντέρνο ντελικατέσεν, όπου εκτός από το να γεμίσεις το καλάθι σου με τυριά, αλλαντικά και πολλά ακόμη προϊόντα, μπορείς να καθίσεις και να δοκιμάσεις γευστικούς συνδυασμούς με την επιμέλεια του Χρύσανθου Καραμολέγκου. Από σαλάτες και ψητό κεφαλοτύρι με βινεγκρέτ από σταφύλι και θυμάρι μέχρι ζεστά και κρύα σάντουιτς (π.χ., με γαλοτύρι και ψητά λαχανικά ή με μαλακή φέτα, ψητά μανιτάρια, μπέικον και μαγιονέζα τρούφας), αλλά και γλυκά βασισμένα στα προϊόντα Κωσταρέλου, όπως ρυζόγαλο με μους σοκολάτας.

Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, 2107259000.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.