Στο νέο concept που παρουσίασε πρόσφατα στο Κολωνάκι μπορείς να ψωνίσεις αλλά και να καθίσεις και να δοκιμάσεις πολλών λογιών νοστιμιές.
Μερικές εβδομάδες λειτουργίας μετράει το καινούργιο concept του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι. Εγκαινιάζοντας το νέο αυτό χώρο, η τρίτη γενιά μιας οικογένειας με μεγάλη παράδοση (ξεκίνησε στο Μαρκόπουλο το 1937) στα γαλακτοκομικά κάνει το επόμενο βήμα. Πρόκειται για ένα ζεστό, μοντέρνο ντελικατέσεν, όπου εκτός από το να γεμίσεις το καλάθι σου με τυριά, αλλαντικά και πολλά ακόμη προϊόντα, μπορείς να καθίσεις και να δοκιμάσεις γευστικούς συνδυασμούς με την επιμέλεια του Χρύσανθου Καραμολέγκου. Από σαλάτες και ψητό κεφαλοτύρι με βινεγκρέτ από σταφύλι και θυμάρι μέχρι ζεστά και κρύα σάντουιτς (π.χ., με γαλοτύρι και ψητά λαχανικά ή με μαλακή φέτα, ψητά μανιτάρια, μπέικον και μαγιονέζα τρούφας), αλλά και γλυκά βασισμένα στα προϊόντα Κωσταρέλου, όπως ρυζόγαλο με μους σοκολάτας.
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, 2107259000.