Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.
Συνεχίζοντας τα οινικά του αφιερώματα, το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη αυτή τη φορά, την Πέμπτη 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις – καλεσμένος είναι ο παραγωγός του κτήματος Χάρης Αντωνίου. Την επιμέλεια του wine dinner, που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, έχει αναλάβει ο sommelier του «Monk Grapes & Spirits» Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ το ειδικό για τη βραδιά μενού, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, κοστίζει € 30 το άτομο και παντρεύει τέσσερα κρασιά του κτήματος με τέσσερα πιάτα που ετοιμάζει η κουζίνα του.
To μενού της βραδιάς
1. Κινέζικο λάχανο, iceberg, καρύδια, γκοργκοντζόλα, σύγκλινο Μάνης
“Κτήμα Εύχαρις λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Ασύρτικο & Μαλαγουζιά)
2. Μύδια σοτέ με γραβιέρα Κρήτης, μπέικον, πιπεριές μπελ, σάλτσα μουστάρδας
“Syrah λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah)
3. Χτένι από μοσχάρι γάλακτος με κυδώνια, μπρεζέ σε σάλτσα ψητού
“Κτήμα Εύχαρις ερυθρό” 2009 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah & Merlot)
4. Μους λεμόνι με ζεστ λάιμ, γκοφρέτα σοκολάτας
“Επίλογος” 2008 Επιδόρπιος λευκός οίνος (Ροδίτης)