Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 1

Συνεχίζοντας τα οινικά του αφιερώματα, το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη αυτή τη φορά, την Πέμπτη 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις – καλεσμένος είναι ο παραγωγός του κτήματος Χάρης Αντωνίου. Την επιμέλεια του wine dinner, που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, έχει αναλάβει ο sommelier του «Monk Grapes & Spirits» Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ το ειδικό για τη βραδιά μενού, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, κοστίζει € 30 το άτομο και παντρεύει τέσσερα κρασιά του κτήματος με τέσσερα πιάτα που ετοιμάζει η κουζίνα του.

To μενού της βραδιάς

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 2
O sommelier του Μonk Βασίλης Παπαδόπουλος

1. Κινέζικο λάχανο, iceberg, καρύδια, γκοργκοντζόλα, σύγκλινο Μάνης
“Κτήμα Εύχαρις λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Ασύρτικο & Μαλαγουζιά)

2. Μύδια σοτέ με γραβιέρα Κρήτης, μπέικον, πιπεριές μπελ, σάλτσα μουστάρδας
“Syrah λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah)

3. Χτένι από μοσχάρι γάλακτος με κυδώνια, μπρεζέ σε σάλτσα ψητού
“Κτήμα Εύχαρις ερυθρό” 2009 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah & Merlot)

4. Μους λεμόνι με ζεστ λάιμ, γκοφρέτα σοκολάτας
“Επίλογος” 2008 Επιδόρπιος λευκός οίνος (Ροδίτης)

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.