Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 1

Συνεχίζοντας τα οινικά του αφιερώματα, το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη αυτή τη φορά, την Πέμπτη 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις – καλεσμένος είναι ο παραγωγός του κτήματος Χάρης Αντωνίου. Την επιμέλεια του wine dinner, που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, έχει αναλάβει ο sommelier του «Monk Grapes & Spirits» Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ το ειδικό για τη βραδιά μενού, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, κοστίζει € 30 το άτομο και παντρεύει τέσσερα κρασιά του κτήματος με τέσσερα πιάτα που ετοιμάζει η κουζίνα του.

To μενού της βραδιάς

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 2
O sommelier του Μonk Βασίλης Παπαδόπουλος

1. Κινέζικο λάχανο, iceberg, καρύδια, γκοργκοντζόλα, σύγκλινο Μάνης
“Κτήμα Εύχαρις λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Ασύρτικο & Μαλαγουζιά)

2. Μύδια σοτέ με γραβιέρα Κρήτης, μπέικον, πιπεριές μπελ, σάλτσα μουστάρδας
“Syrah λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah)

3. Χτένι από μοσχάρι γάλακτος με κυδώνια, μπρεζέ σε σάλτσα ψητού
“Κτήμα Εύχαρις ερυθρό” 2009 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah & Merlot)

4. Μους λεμόνι με ζεστ λάιμ, γκοφρέτα σοκολάτας
“Επίλογος” 2008 Επιδόρπιος λευκός οίνος (Ροδίτης)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.