Μιλάνε... φαρσί (ιρανικά δηλαδή): ένα νόστιμο ταξίδι με κεμπάπ και μυρωδάτα πιλάφια με φρούτα και ξηρούς καρπούς σας προτείνει αυτή την εβδομάδα το αθηνόραμα Club.
Μπορείτε να πάτε στο «Αναχίτα». Μπορείτε να πάτε και στο «Pars». Και τα δύο εκπροσωπούν την πέρσικη κουζίνα στην Αθήνα, βρίσκονται στο Χαλάνδρι και συνεργάζονται με το αθηνόραμα Club. To «Αναχίτα» στη Χρυσοστόμου Σμύρνης (έκπτωση 30 % εκτός Σαββάτου) είναι το πιο παλιό. Εκεί θα μάθετε τι εστί κεμπάπ «κουμπιντέ», κεμπάπ «τσεντζέ» και κεμπάπ «τσελό», ενώ και το αφράτο ρύζι με κοτόπουλο, σαφράν και βερβερίδες (κόκκινα μούρα) παραμένει καλή επιλογή.
Αν πάλι προτιμήσετε τη σάλα του «Pars» στην οδό Παλαιολόγου (σ’ αυτή την περίπτωση η κάρτα σας εξασφαλίζει έκπτωση 25%, επίσης εκτός Σαββάτου) με τις χαρακτηριστικές καμάρες και το φολκλόρ ντεκόρ, θα φάτε αναλόγως τα ρύζια, τα λαχματζούν και τα κεμπάπ σας, ενώ αζίζει να δοκιμάσετε και το «χορές τε φεσεντζούν» (ρύζι, κεφτεδάκια, και σάλτσα ροδιού). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.