Η χορταστική μεσσηνιακή ριγανάδα με ψωμί, τριμμένη ντομάτα και λάδι, που σερβίρεται είτε σκέτη είτε με τυρί κι ελιές δίνει στο καινούργιο αυτό μαγειρείο του Περιστερίου το όνομά του. Στη «Μπαμπανάτσα» με την παλιά ρεκλάμα της Νάουσσας Μπουτάρη, που κάποτε βρισκόταν στο «Χάραμα» του Τσιτσάνη, τα παλιά φωτιστικά, τα βιβλία και τα άλλα vintage αντικείμενα βάζουν το περιρρέον νοσταλγικό ύφος, ενώ ανάλογα με την ημέρα, η Όλγα και ο Νίκος βγάζουν από τη… μαρμίτα τους από αρακά, μαυρομάτικα φασόλια με τσιγαριαστά χόρτα, παστίτσιο, μοσχαράκι κοκκινιστό ή σουτζουκάκια με πουρέ πατάτας μέχρι μια παέλια ή σολομό με πένες.
Είσαι για μια «Μπαμπανάτσα;»
Η χορταστική μεσσηνιακή ριγανάδα με ψωμί, τριμμένη ντομάτα και λάδι, που σερβίρεται είτε σκέτη είτε με τυρί κι ελιές δίνει στο καινούργιο αυτό μαγειρείο του Περιστερίου το όνομά του.