«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία.

«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία. Προσεγμένο ως χώρος, με δύο επίπεδα, διακοσμημένο με μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές σε κόκκινο, μαύρο και λευκό, με ταπετσαρίες και πίνακες, ιδεογράμματα και χρυσούς βούδες να βάζουν την απαραίτητη απωανατολίτικη πινελιά, το «Won Ton» προτείνει μια ευρεία γκάμα γεύσεων: dumplings και σούπες, noodles και τηγανητό ρύζι για αρχή και στη συνέχεια κοτόπουλο Σετσουάν, πάπια Πεκίνου ή πάπια με κινέζικα μανιτάρια και μπαμπού, ενώ φλερτάρει (συγκρατημένα) και με το σούσι. Περισσότερα όσον αφορά στις επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Won Ton

Χ. Τρικούπη & Τενέδου, Πλ. Μπουρναζίου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.