Την Πέμπτη 27/8 ξανανοίγει το εστιατόριο του Χαλανδρίου με την σύγχρονων αποχρώσεων κουζίνα του να συνδυάζεται με χαλάρωση στο πράσινο του κήπου.
Ποικίλα τα χρώματα και τα αρώματα που διακλαδώνονται στη μοντέρνα, διεθνή κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη. Με τον σεφ του «Chefi The Restaurant», που ξανανοίγει την Πέμπτη 27/8, να δανείζεται στοιχεία από διαφορετικές παραδόσεις, στο μενού, που παίζει ακόμη σε καλοκαιρινό ταμπλό, συναντά κανείς πιάτα όπως χταπόδι με μελάνι σουπιάς, ζελέ ούζου, σούσι λαχανικών και καπνιστή μελιτζάνα, σολομό σχάρας με σος μάνγκο και σόγια ή ιβηρικό χοιρινό, επίσης σχάρας, που σερβίρεται με σαλάτα με φακές και σταφίδα, κουκουνάρι και dressing ψητού σκόρδου και φασκόμηλου. Όσο για τον κήπο, είναι προικισμένος με μπόλικο πράσινο, τόσο που σχεδόν ξεχνάς ότι είσαι στην πόλη.