Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Tο πρώτο «Biftekakia & Souvlakia» ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό. Tο αγάπησαν λοιπόν οι Αθηναίοι το μαγαζί. Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτά με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί και όλα τα παραπάνω σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου, που γίνονται από φρεσκότατο κιμά και δική τους συνταγή με μυστικά αρτύματα. Τα σουβλάκια είναι όλα χειροποίητα και οι πιτούλες τους, πάντοτε αλάδωτες, απλές ή ολικής αλέσεως, σερβίρονται ψιλοκομμένες, με αλάτι και ρίγανη.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας - εικόνα 1

Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ). Εκτός από το φαγητό, στην αποδοχή του μαγαζιού έχει παίξει ρόλο και η έμφαση στη διακόσμηση. Πολύ μακριά από το κλασικό σουβλατζίδικο, η καλαίσθητη αίθουσα με τα λευκά τραπέζια και τις καρέκλες εντάσσει το χώρο από άποψη ύφους στις μοντέρνες ταβέρνες, ενώ ο άπλετος φωτισμός και τα πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά μέσα σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συνεισφέρουν στη δημιουργία ­μιας πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Ιλισίων 26,​ Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Συγγρού 141, Νέα Σμύρνη, 2109353500 / Λεωφ. Κηφισίας 202, Nέο Ψυχικό, 2106723900, www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια