Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες, έχοντας ενδιαμέσως κάνει για κάποιο διάστημα μια στάση στον Κεραμεικό. Το γευστικό στόρι συνεχίζεται στη συμβολή Καλλισθένους και Αιολέων, με την γειτονιά να έχει αλλάξει πλέον αρκετά, η ταμπέλα τώρα γράφει «Χρύσα-Χρύσα», ενώ το χώρο έχει διαμορφώσει η Λιάν Βερμέερ σε πολύ γουστόζικο, βιομηχανικό ύφος, με arty στοιχεία και κυρίαρχο χρώμα το γκρι. Πιο casual, κάτι μεταξύ εστιατορίου και μεζεδοπωλείου, είναι το νέο στέκι της Χρύσας Πρωτόπαππα, που σερβίρει πλέον χούμους, κοντοσούβλι κοτόπουλο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας, κότσι με σάλτσα Μαυροδάφνης κ.ά.