Η «Χρύσα» πίσω στα παλιά της λημέρια

Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες, σε ένα νέο χώρο με διαφορετικό γευστικό στιλάκι.

Η «Χρύσα» πίσω στα παλιά της λημέρια

Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες, έχοντας ενδιαμέσως κάνει για κάποιο διάστημα μια στάση στον Κεραμεικό. Το γευστικό στόρι συνεχίζεται στη συμβολή Καλλισθένους και Αιολέων, με την γειτονιά να έχει αλλάξει πλέον αρκετά, η ταμπέλα τώρα γράφει «Χρύσα-Χρύσα», ενώ το χώρο έχει διαμορφώσει η Λιάν Βερμέερ σε πολύ γουστόζικο, βιομηχανικό ύφος, με arty στοιχεία και κυρίαρχο χρώμα το γκρι. Πιο casual, κάτι μεταξύ εστιατορίου και μεζεδοπωλείου, είναι το νέο στέκι της Χρύσας Πρωτόπαππα, που σερβίρει πλέον χούμους, κοντοσούβλι κοτόπουλο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας, κότσι με σάλτσα Μαυροδάφνης κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες

Χρύσα-Χρύσα

Καλλισθένους & Αιολέων 40, Άνω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.