Ο γνωστός παραγωγός επιστρέφει αυτή την Πέμπτη 12/3 στο «Spollati» για ένα νέο DJ Chef –set που ξεκινάει από νωρίς, με ιβηρική κατεύθυνση αυτή τη φορά.
Είναι η τρίτη φορά που ο μουσικός παραγωγός και food blogger Σπύρος Παγιατάκης αναλαμβάνει τα dexx της κουζίνας του café-bar-restaurant της πλατείας Αγίας Ειρήνης. Έχοντας νωρίτερα κινηθεί σε ιταλικά και αμερικάνικα γευστικά μονοπάτια, επιστρέφει με ένα νέο μενού με σπανιόλικο ταμπεραμέντο για ένα ακόμη after office event αυτή την Πέμπτη 12/3. Αυτή τη φορά το μενού του ξεκινάει με κρεμμυδόσουπα με αμύγδαλα, και συνεχίζει με τορτίγια με πατάτες, ρολά με τσορίθο, παέγια με κοτόπουλο και τόρτα ντε Σαντιάγο. Ξεκινάει στις 5 μ.μ. Όσοι πιστοί…