Σαρακοστιανό «Κουκουνάρι»

Τηρεί τις παραδόσεις με μια έξτρα κάρτα με νηστίσιμα, αλλά τους προσθέτει και τη δική του πινελιά.

Σαρακοστιανό «Κουκουνάρι»

Φωτεινό, ευχάριστο, με ζεστά μοντέρνο look, το «Κουκουνάρι» του Χολαργού στην πρώτη του Σαρακοστή τηρεί τις παραδόσεις, αλλά τους προσθέτει και τη δική του πινελιά. Στην κάρτα με τα νηστίσιμα, που ήδη ξεκίνησαν να σερβίρονται, θα βρείτε προτάσεις όπως καραμελωμένο χταπόδι με ρόκα και σπανάκι, μαύρο βαλσάμικο και πιπεριά Φλωρίνης, φάβα με κρεμμυδάκι, κάππαρη και καπνιστή πάπρικα, μύδια και γυαλιστερές αχνιστά σε λευκό κρασί με ντοματίνια, θυμάρι και σέλερι, ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά και καπνιστό σολομό, ριζότο με γαρίδες και σπαράγγια και μπακαλιαράκια τηγανητά σε σκορδαλιά από ρεβίθι με πέστο παντζαριού. Ακόμη κι αν δε νηστεύετε, μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πιάτα του σταθερού καταλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες

Κουκουνάρι

Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.