«Παλιό ταχυδρομείο»: οι μεζέδες θα χτυπήσουν δυο φορές

Τσίπουρα συστημένα και μεζέδες-ποστ ρεστάντ στο νέο καφενείο-τσιπουράδικο του Χαλανδρίου.

«Παλιό ταχυδρομείο»: οι μεζέδες θα χτυπήσουν δυο φορές

Τσίπουρα συστημένα και μεζέδες-ποστ ρεστάντ: το νέο καφενείο-τσιπουράδικο του Χαλανδρίου βρίσκεται σε ένα νεοκλασικό που κάποτε στέγαζε το πρώτο ταχυδρομείο της περιοχής, εκ ου και το όνομά του. Στον κατάλογο του «Παλιού ταχυδρομείου» θα συναντήσετε και ψαρικά και κρεατικά, από καπνιστές τσιπούρες μέχρι ρεβιθάδα και μπουγιουρντί, και στη σάλα όμορφες ρετρό νότες. Είναι μπολιασμένη με νοσταλγία – ένα παλιό ραδιόφωνο, ένα vintage τηλέφωνο, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, παλιά περιοδικά, όλο και κάτι θα σου κεντρίσει την προσοχή. Περισσότερα για τις γευστικές επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ευγενής τέχνη της παπάρας

Μερικές σκέψεις για την πιο απενοχοποιημένα και άκομψα cool κίνηση σε κάθε τραπέζι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2025

Πώς είναι να τρως στο αθηναϊκό εστιατόριο με μια από τις καλύτερες θέες στην Ευρώπη

Σε ένα αθηναϊκό τοπόσημο έχουν βρει τον τρόπο για αρμονική ισορροπία κορυφαίας θέας και υπολογίσιμης γεύσης.

Το Antonius Caviar μας ξαναμαθαίνει όσα ξέρουμε για το χαβιάρι

Το ξέρατε ότι μια πινελιά χαβιάρι μπορεί να απογειώσει ένα αυγό ποσέ πάνω σε σπαράγγια ή να κάνει έναν ατρεπτικά ταιριαστό συνδυασμό με τη μπανάνα;

La Suite Lounge

Ο νέος executive chef του "St. George Lycabettus" Στέφανος Παπανικολάου παρουσιάζει τα πρώτα δείγματα μιας μαγειρικής γραφής που έχει ενδιαφέρον και τα φόντα να εξελιχθεί στο μέλλον.

Το Kaliya σε μια νέα, νόστιμη εποχή

Το βραβευμένο εστιατόριο της Σαντορίνης πατά σε σταθερή βάση και τοπική παραγωγή, με βαθύ σεβασμό στην ελληνική κουζίνα που εμπλουτίζεται με παγκόσμιες επιρροές.

Τα αγαπημένα εστιατόρια της Δάφνης Καραβοκύρη

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.