O ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger επιστρέφει στο «Spollati» για ένα ακόμη after office γευστικό event την Πέμπτη 15/1.
Την προηγούμενη φορά πρότεινε ένα ιταλικό γευστικό… mix. Το επόμενο session, την Πέμπτη 15/1, είναι εμπνευσμένο από την αμερικάνικη κουζίνα. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger Σπύρος Παγιατάκης θα αναλάβει εκ νέου τα dexx της κουζίνας του «Spollati» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, και το κτήμα Μουσών θα προσφέρει τα συνοδευτικά κρασιά. Το μενού του δεύτερου αυτού after office event αυτή τη φορά ξεκινάει με σούπα κολοκύθας με μπέικον και συνεχίζει με μίνι μπέργκερ με μανιτάρια πορτομπέλο, mac(aroni) & cheese και κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας και φουντουκιού, για να καταλήξει σε μπράουνις με σος από ράσμπερι.