Freud Oriental

Τα κοκτέιλ του καινούργιου του μπαρ και οι αισθητά χαμηλότερες τιμές των πιάτων είναι δύο καλές αφορμές για να… ιαπωνίζεις πιο συχνά.

Freud Oriental

Τα κοκτέιλ του καινούργιου του μπαρ και οι αισθητά χαμηλότερες τιμές των πιάτων είναι δύο καλές αφορμές για να… ιαπωνίζεις πιο συχνά.

Freud Oriental - εικόνα 1

Δύο κινήσεις ματ από ένα από τα πιο αξιόπιστα ιαπωνικά εστιατόρια της πόλης: πρώτον, χαμήλωσε αισθητά τις τιμές του. δεύτερον, απέκτησε μπάρα ακριβώς απέναντι από την είσοδο στην Ξενοκράτους. King Ginger σε ποτήρι coupette ανά χείρας -βότκα, σπινθηροβόλο τζίντζερ και δροσιστικό αγγούρι σε ισορροπημένη, λεπτή μείξη- και τσιπούρα tataki στο πιάτο: το δέρμα της, με το κεφάλι δεμένο με την ουρά, δημιουργεί στην ουσία μια φωλιά όπου παρουσιάζεται το κεντημένο με τζίντζερ ψάρι. Στο «Freud Oriental» έρχομαι χρόνια. Η sashimi salad, η τραγανή σύνθεση των tempura noodles, το τρυφερό, νόστιμο Tori-Kara-age (καραμελωμένο κοτόπουλο) δείχνουν ότι είναι πάντα ο… εαυτός του. Η ποιότητα είναι πολύ καλή, κοσμικοί και low profile λάτρεις του σούσι συναντιούνται στα δωμάτια (σε τόνους του γκρι πλέον) κάτω από τα ζωγραφιστά ταβάνια, αλλά η παρτίδα μαλακών avocado rolls με γαρίδα και caramel sauce κοστίζει πια € 12 και τα άψογα τυλιγμένα sake skin με σολομό και τραγανό τηγανητό δέρμα σολομού (παιχνίδισμα υφών πάνω στο ίδιο υλικό) € 7. Μια και ανοίγουν στις 8 μ.μ., καταθέτουν και «σοβαρή» after office πρόταση - για ποτό, τσιμπολόγημα και χαρούμενο κοσμοπολιτισμό. Ξενοκράτους 21, Κολωνάκι, 2107299595, 2107299597. Τιμή: € 33-43.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια