Η Άντζελα Σταματιάδου επισκέφθηκε το νέο και προσιτό σε τιμές ασιατικό ρεστοράν του Χαλανδρίου.
Οι κουζίνες της ευρύτερης Ασίας αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς, οι οποίοι φαντάζομαι ότι θα ήθελαν ένα καθημερινό σε στιλ και τιμές εστιατόριο σαν το «Wasabi» – που άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι– στη γειτονιά τους. Με λιτά σύγχρονο look σε κόκκινο και μαύρο, με ένα ντεκ στη Mεταμορφώσεως για το καλοκαίρι κι ένα δεύτερο, πιο ήσυχο, στα σκαριά στο πίσω μέρος, κλεισμένο με καλαμωτή, και εδέσματα που έρχονται με ρυθμούς... βολίδας σε όμορφα λευκά πιάτα, είναι συμπαθέστατο στο σύνολό του. Τα Shangai rolls, γεμιστά με κρέας και λαχανικά, ήταν νόστιμα, αν και λόγω σχήματος (λεπτά και μακριά) το φύλλο κρατούσε λίγο παραπάνω λάδι, τα ταϊλανδέζικα κεφτεδάκια με κάρι ήταν πετυχημένα, το ίδιο και το πλούσιο καντονέζικο μοσχαράκι, που το τεστ της πρώτης ύλης στο κρέας (στο οποίο υστερούν πολλά κινέζικα) το περνάει άνετα. Το σούσι υστερεί πάντως, ιδίως γιατί έχει τόσο ρύζι ώστε τα υπόλοιπα υλικά χάνονται – τα nigiri είναι καλύτερα από τα maki, παρότι έρχονται αμφότερα σε XL εκδοχές. Όσο για το «Just keep woking» του καταλόγου, εμπνευσμένο· τώρα που το walking έχει γίνει δύσκολο, είναι μια εναλλακτική. (Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 2106006696. Τιμή: € 17-21).