Οικογενειακή υπόθεση αυτό το μικρό, λιτό ελληνικό εστιατόριο σε αποχρώσεις του κρεμ και του ανοιχτού πράσινου, που άνοιξε πρόσφατα στον Χολαργό με κάποιες συνταγές της κατηγορίας «μαμά με φιλότιμο»...
Οικογενειακή υπόθεση αυτό το μικρό, λιτό ελληνικό εστιατόριο σε αποχρώσεις του κρεμ και του ανοιχτού πράσινου, που άνοιξε πρόσφατα στον Χολαργό με κάποιες συνταγές της κατηγορίας «μαμά με φιλότιμο» (βλ. κις λορέν) και κάποιες άλλες πιο εστιατορικού στιλ. Ξεχώρισα το αγριογούρουνο από το Καϊμακτσαλάν, μαγειρεμένο στιφάδο με κρεμμυδάκια-λουκούμι, και το τρυφερό αρνάκι φρικασέ. Κάποια άλλα πιάτα έχω την εντύπωση ότι θέλουν ακόμη λίγη προπόνηση για να ισορροπήσουν παράδοση και τεχνική. Η φροντίδα και οι καλές προθέσεις, πάντως, φαίνονται ήδη από τη χαρτοπετσέτα-φάκελος με το κλαδάκι ελιάς στο πιάτο σου και από το ότι ψήνουν μόνοι τους το ψωμί στον ξυλόφουρνο και αναζητούν τα υλικά τους σε τοπικούς παραγωγούς (αν και η επιλογή μόνο ενός παραγωγού στο εμφιαλωμένο κρασί, όσο καλός κι αν είναι, είναι περιοριστική). Όσο για τις τιμές, πολύ λογικές, απευθύνονται σε όλους – πράγμα που πιστοποιείται στατιστικά από τις παρέες διαφόρων ηλικιών που πέτυχα στη σάλα. (Λεωφ. Μεσογείων 242, 2110139951. Τιμή: € 19-23)